Μάξιμος Μουμούρης: Με την κόρη του σε συναυλία

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μάξιμος Μουμούρης: Με την κόρη του σε συναυλία

Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι ένας στοργικός σύζυγος και πατέρας. Η σύζυγός του, Νάντια Γιαννακοπούλου, εξελέγη ξανά βουλευτής στις τελευταίες εκλογές και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο γνωστός ηθοποιός τη συνόδευε στις ομιλίες και τις περιοδείες της.

Κανείς βέβαια δεν θα περίμενε και κάτι διαφορετικό. Το ζευγάρι είναι μαζί 21 χρόνια και πάντα στήριζαν και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Έχουν περάσει στιγμές όμορφες, δύσκολες και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

moumouris-giannakopoulou.jpg

Η επέτειός τους ήταν λίγες ημέρες μόλις πριν και τότε η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε γράψει στο Instagram:

«Σαν σήμερα 21 χρόνια πριν ξεκινούσαμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μαζί.

21 καλοκαίρια μετά με τρεις υπέροχες κόρες, μετά από τόσες όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί…

Amor Vincit Omnia

Σ' αγαπάω τόσο πολύ»

giannakopoulou-moumouris.jpg

Την επέτειό τους γιόρτασαν σε συναυλία γνωστού φεστιβάλ της πόλης μαζί με τις κόρες τους. Μάλιστα η βουλευτής δημοσίευσε και μία φωτογραφία του Μάξιμου Μουμούρη με τη μία τους κόρη.

Ο ηθοποιός την κρατά στους ώμους τους και ενώ εκείνος χαμογελάς τον φακό, το κορίτσι κοιτά προσηλωμένο τη σκηνή.

moumouris-kori.jpg

Μάξιμος Μουμούρης για τις κόρες του: «Μου αρέσει να τις φροντίζω»

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τις κόρες του τον περασμένο Οκτώβρη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι πλέον παρακαλάει τις δύο μεγάλες να έρθουν να τον δουν στο θέατρο. Στο δίλημμα εάν μαζί τους είναι περισσότερο μπαμπάς ή μαμά απάντησε:

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω».

https://www.instagram.com/p/Cles1YmtQzl/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved