Μαμάδες σπάνε αυγά στα κεφάλια των παιδιών τους... για πλάκα

Μια πλάκα που πολλοί χρήστες του διαδικτύου ζητούν να σταματήσει.

Μαμάδες σπάνε αυγά στα κεφάλια των παιδιών τους... για πλάκα

Τα trends των social media κάποιες φορές είναι επικίνδυνα και άβολα για κάποιους. Τελευταίο; Αυτό που ονομάζεται «TikTok egg crack» όπου γονείς σπάνε αυγά στα κεφάλια των νηπίων τους. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά όταν δείτε τα βίντεο, σίγουρα θα τα βρείτε ενοχλητικά, όπως τα βρήκαμε και εμείς.

Μοιάζει περίπου με εκείνο που ήθελε τους γονείς να ρίχνουν χαστούκια με τορτίγες ή με φέτες τυριού στα μικρά τους, με τη μόνη διαφορά ότι αυτό προκαλεί πόνο και εξευτελισμό στα παιδιά που εμπλέκονται.

Μια μαμά πριν λίγες εβδομάδες δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok εκφράζοντας δυνατά τις σκέψεις που είχε για αυτή τη νέα... πλάκα.

«Με τάγκαραν αρκετοί σε μερικά από αυτά τα βίντεο. Και αυτό που είδα εγώ ήταν μερικά παιδιά να συγχίζονται -μιας και απορούσαν γιατί οι γονείς τους έσπαγαν στο κεφάλι τους ξαφνικά ένα αυγό - και να πονάνε!» και λίγο αργότερα συνέχισε να λέει:

«Είναι εντάξει να κάνουμε αστεία και να γελάμε με τα μικρά μας και φυσικά να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις. Αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα πριν προκαλέσουμε κάποια ψυχική ή συναισθηματική ενόχληση σε εκείνα! Τα μικρά μας νιώθουν ασφαλή δίπλα μας και μας εμπιστεύονται. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Με αυτό το egg-cracking challenge τα παιδιά ενθουσιάζονται. Τα νήπια λατρεύουν τη μαγειρική και να βοηθούν στην κουζίνα γενικότερα. Και από το πουθενά, δέχονται ένα χτύπημα από ένα αυγό και αρχίζουν να σκέφτονται ότι από μια διασκεδαστική διαδικασία (μαγειρική) έγινε ενοχλητική!».

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς θα συμφωνήσουμε με τη @msrachelforlittles. Και θα κλείσουμε με μια φράση της «Μην είστε ο πρώτος νταής και ο πρώτος που θα κάνει bullying στο παιδί σας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved