Tattoo artist υποδύθηκε ότι έκανε τατουάζ στο παιδί της και το TikTok τη «σταύρωσε»

Γέμισαν το βίντεο με μηνύματα μίσους, όμως κέρδισε και πελάτες μιας και διαφήμισε την επιχείρησή της. 

Tattoo artist υποδύθηκε ότι έκανε τατουάζ στο παιδί της και το TikTok τη «σταύρωσε»

TikToker υποδύεται ότι κάνει τατουάζ στην τριών ετών κόρη της  TikTok/Kaylee Thomas

Μία tiktokερ έγινε viral επειδή υποδύθηκε ότι έκανε τατουάζ στην 3ων ετών κόρη της. Τατουάζ όμοιο με το δικό της.

Η 19χρονη, Kaylee Thomas, είναι tatoo artist και έχει δική της επιχείρηση με τατουάζ στο Μίσιγκαν. Η νεαρή μαμά δημοσίευσε βίντεο με τον τίτλο «Κάνω ίδιο τατουάζ με το δικό μου στην τρίχρονη κόρη μου» στις 20 Ιουνίου και το TikTok πήρε «φωτιά» από τα σχόλια των χρηστών.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, η μαμά κάνει το αποτύπωμα δύο ενωμένων καρδιών στο χέρι της κόρης της, πιέζοντας ένα κομμάτι χαρτί με μελάνι. Στη συνέχεια δείχνει το δικό της ίδιο τατουάζ που έχει στο χέρι.

Το βίντεο είδαν πάνω από 10 χιλιάδες χρήστες. Η Kaylee εντυπωσιάστηκε από το πόσο γρήγορα έγινε διάσημο το βίντεό της και παρά τα hashtag που χρησιμοποίησε «είναι ψεύτικο, πλάκα, δεν είναι αληθινό», κάποιοι από τους χρήστες «έπεσαν να τη φάνε» και την έκριναν αρνητικά κάνοντας σχόλια μίσους.

Αύξησε την πελατεία της

Παρά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η νεαρή μητέρα, αύξησε την πελατεία της. Όπως η ίδια αναφέρει και σε άλλα βίντεό της ο κόσμος που την επισκεπτόταν, ήταν κυρίως μέσα από το TikTok και το βίντεο αυτό την έκανε να κερδίσει περίπου 20.000 νέους followers καθώς και πελατεία στο τατουατζίδικό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved