Σάββας Πούμπουρας: «Ραντεβού με το αγχολυτικό μου» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη του

Νέες φωτογραφίες με τη μικρή Κυνθια δημοσίευσε στο Instagram o παρουσιαστής. 

Ο Σάββας Πούμπουρας λατρεύει να περνά χρόνο με την κόρη του και συχνά μοιράζεται μέσα από το προφίλ του στο Instagram στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί. Μεταξύ αυτών και η μαγειρική, η μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή, μιας και λατρεύει να μπαίνει στην κουζίνα και να δοκιμάζει συνταγές για σνακ, φαγητά και γλυκά.

Μπαμπάς και κόρη στην κουζίνα.

Μία ακόμα μεγάλη αγάπη του Σάββα Πούμπουρα είναι τα ταξίδια. Η Κύνθια έβγαλε διαβατήριο και έκανε το πρώτο της ταξίδι με αεροπλάνο πριν καν γίνει ενός έτους. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές ακόμα εξορμήσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Στα πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακολούθους του ο παρουσιαστής μπαμπάς και κόρη βρισκονται στο λιμάνι της Ραφήνας. Η πρώτη φωτογραφία, η πιο κοντινή, είναι ελαφρώς κουνημένη, κάτι που μάλλον την κάνει πιο… καλλιτεχνική.

Η δεύτερη είναι λίγο πιο μακρινή, αλλά πιο καθαρή και τρυφερή.

«Ραντεβού με το αγχολυτικό μου» έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας στην ανάρτησή του.

Η Κύνθια γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2019 και μέσα από παλιότερες αναρτήσεις του ο παρουσιαστής είχε μιλήσει για τον χαρακτήρα της και για τα στοιχεία που θαυμάζει σε εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, όταν σε ένα Q&A στο Instagram, ένας ακόλουθός του τον είχε ρωτήσει τι θαυμάζει στον χαρακτήρα της Κύνθιας, εκείνος είχε πει: «Την ανεξαρτησία της».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved