Σάββας Πούμπουρας: Πήγε στο σχολείο της κόρης του και πήρε μαζί του ψησταριά

Ο παρουσιαστής «απογείωσε» γευστικά το πικ νικ που διοργάνωσε το σχολείο της κόρης του.

Σάββας Πούμπουρας: Πήγε στο σχολείο της κόρης του και πήρε μαζί του ψησταριά

Ο Σάββας Πούμπουρας στο πλατό της εκπομπής "Ελένη"

Όσοι ακολουθούν (και παρακολουθούν) τον Σάββα Πούμπουρα στα social media γνωρίζουν την καλή σχέση που έχει με την κουζίνα.

Του αρέσει να μαγειρεύει και κυρίως να αυτοσχεδιάζει, φτιάχνοντας από σάντουτις και παστίτσιο μέχρι μακαρονάδες και γλυκά.

savvas-poumpouras-me-kori-stin-kouzina3.JPG

Οι περισσότερες αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram είναι βίντεο με φαγητά που δοκιμάζει με τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο.

Αρκετά συχνά στην κουζίνα έχει μαζί του ως βοηθό την κόρη του Κύνθια η οποία φαίνεται να απολαμβάνει την όλη διαδικασία.

savvas-poumpouras-me-kori-stin-kouzina5.jpg

Μπαμπάς και κόρη στην κουζίνα.

Πικ νικ στο σχολείο

Χθες, ο Σάββας Πούμπουρας με την σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του σχολείου της Κύνθιας και συμμετείχαν στο πικ νικ που διοργανώθηκε. Μόνο που ο παρουσιαστής σκέφτηκε να πάρει και ψησταριά μαζί ( το οποίο και έπραξε).

Η γυναίκα του τον απαθανάτισε καθώς έψηνε σχολιάζοντας με χιούμορ:« Πικ νικ στο σχολείο έγραψε η πρόσκληση και έφερε ψησταριά ».

savvas-poumpouraqs.jpg

Από την πλευρά του ο Σάββας Πούμπουρας έκανε repost γράφοντας: «Πατεράδες, είμαι ο άνθρωπός σας».

«Η γυναίκα μου παραμένει η καλύτερη μου φίλη»

Ο παρουσιαστής σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ είχε μιλήσει για την σύζυγό του με τα πιο θερμά λόγια.

https://www.instagram.com/p/CopJ27XqQlv/

«Η γυναίκα μου και παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου. Ο τρόπος που μεγαλώνει την Κύνθια είναι μαγικός».

Όσον αφορά τη ζωή τους ως ζευγάρι μετά τον ερχομό της κόρης τους είπε χαρακτηριστικά: « Δεν αλλάζει κάτι, απλά σε ό,τι κάναμε προσθέσαμε και την Κύνθια. Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις πίσω τον εαυτό σου και το ζευγάρι. Συνεχίζεις να είσαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά προστίθεται κι ένα παιδί. Προς θεού, αν βάζαμε μπροστά το παιδί σε όλα, θα χάναμε τον εαυτό μας. Είμαι ευγνώμων για το πόσο καλά είμαι αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υγεία μας, ένα γερό παιδάκι, οπότε μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved