Σάββας Πούμπουρας: Κάνει βόλτα την κόρη του στα χιόνια με έλκηθρο

Η μικρή απολαμβάνει τη βόλτα με το παιδικό έλκηθρο.

Σάββας Πούμπουρας: Κάνει βόλτα την κόρη του στα χιόνια με έλκηθρο

Το χιόνι στα βόρεια προάστια είναι πυκνό κι όσοι είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα βγήκαν από το σπίτι τους να το απολαύσουν.

Το ίδιο έκανε και ο Σάββας Πούμπουρας με την οικογένειά του. Ντύθηκαν ζεστά, φόρεσαν σκουφιά και κατάλληλα παπούτσια και βγήκαν στο χιόνι.

Ο παρουσιαστής πήρε μάλιστα ένα κόκκινο έλκηθρο, έβαλε πάνω την Κύνθια και άρχισαν τις βόλτες στο χιονισμένο τοπίο.

Η Αρετή Θεοχαρίδη απαθανάτισε τον σύζυγό της με την κόρη τους ανέβασε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της και ο Σάββας Πούμπουρας έκανε repost.

savvas-mpoumpouras.jpg

Οι αναρτήσεις με την κόρη του

Ο παρουσιαστής, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες με την κόρη του. Συνήθως ανεβάζει insta stories με τη μοναχοκόρη του από όσα κάνουν παρέα κατά την καθημερινότητά τους ή τα Σαββατοκύριακα.

https://www.instagram.com/p/Ch41gNeK_tH

Τα ταξίδια και η μαγειρική είναι μακράν αυτά που αγαπά περισσότερο να κάνει με την Κύνθια.

Ο ίδιος έχει ένα πιστό κοινό που τον ακολουθεί για τις μαγειρικές του ικανότητες και κυρίως για τα σάντουιτς που φτιάχνει σε χρόνο dt με leftovers ή υλικά που έχει στο ντουλάπι του. Δεν περιορίζεται όμως στα σάντουιτς, μαγειρεύει τα πάντα: από παστίτσιο μέχρι πίτες και γλυκά.

savvas-poumpouras-me-kori-stin-kouzina5.jpg

Συχνά έχει για βοηθό του την κόρη του που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του μπαμπά της και δείχνει να διασκεδάζει αφάνταστα.

savvas-poumpouras-me-kori-stin-kouzina3.JPG
savvas-poumpouras-me-i-kori1.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved