Νάντια Μπουλέ: «Αυτοκόλλητη» με την κόρη της στις διακοπές

Μαμά και κόρη δεν αποχωρίζονται στιγμή η μία την άλλη.

Νάντια Μπουλέ: «Αυτοκόλλητη» με την κόρη της στις διακοπές

Η Νάντια Μπουλέ μετά και το πάρτι που διοργάνωσε για τα δεύτερα χρόνια της Σεμέλης στα τέλη Ιούλη, έφυγε από την πρωτεύουσα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές δίπλα στη θάλασσα.

Από τα πρώτα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ήταν το παρακάτω. Μαμά και κόρη κάθονται στον καναπέ και η ηθοποιός απολαμβάνει το βιβλίο της όσο η Σεμέλη χαλαρώνει στην αγκαλιά της.

https://www.instagram.com/p/CvUxgs5siOk/

Ακόμα ένα στιγμιότυπο με μαμά και κόρη; Ιδού. Η Νάντια Μπουλέ κάθεται στα σκαλάκια στην αυλή και η Σεμέλη στα πόδια της. Η διαπίστωση της Νάντιας Μπουλέ με την οποία θα ταυτιστούν πολλοί γονείς και δη μαμάδες;

«Ψάχνω να βρω μια φωτό που να μην είμαστε η μια πάνω στην άλλη, αλλά δεν βρίσκω!

Τα δικά σας παιδιά γίνονται αυτοκόλλητα στις διακοπές? 😆🥰»

https://www.instagram.com/p/CvZsIBlMx5W/

Βέβαια, όπως έγραψαν και πολλοί ακόλουθοι της ηθοποιού που σχολίασαν κάτω από τη φωτογραφία, αυτοκόλλητα τα παιδιά γίνονται όχι μόνο στις διακοπές αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βέβαια, αυτές οι αγκαλιές, όσον αφορά τουλάχιστον τη συχνότητά τους, δεν είναι δεδομένες και φυσικά δεν διαρκούν για πάντα. Για αυτό, ας τις απολαύσουμε.

Η Νάντια Μπουλέ είναι έτσι και αλλιώς πολύ δεμένη με την κόρη της και όσο η μικρούλα μεγαλώνει, τόσο περισσότερα στιγμιότυπα μοιράζεται μαζί της. Περισσότερες βέβαια είναι και οι δραστηριότητες που κάνουν μαμά και κόρη μαζί όπως οι βόλτες και η γυμναστική.

https://www.instagram.com/p/Cm4JukSqp_l/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved