Νάντια Μπουλέ: Διαβάζει το βιβλίο της με την κόρη της αγκαλιά

Μία νέα φωτογραφία με τη Σεμέλη δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Διαβάζει το βιβλίο της με την κόρη της αγκαλιά

Η Νάντια Μπουλέ είναι αχώριστη με την κόρη της και στις καλοκαιρινές διακοπές. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα νέα στιγμιότυπο με τη Σεμέλη, κάνοντας παράλληλα το δικό της σχόλιο για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δεν αντέχεται άλλο η επικαιρότητα. Ανοίγουν τα βιβλία και κλείνουν οι τηλεοράσεις» έγραψε στο Instagram και στη φωτογραφία που δημοσίευσε κάθεται στον καναπέ και διαβάζει το βιβλίο της έχοντας την κόρη της αγκαλιά.

nadia-mpoule-(2).jpg

Οι ακόλουθοί της συμφώνησαν απόλυτα μαζί της και τα σχόλια στην ανάρτησή της έπεσαν βροχή.

Η Νάντια Μπουλέ είναι ενεργή στα social media και συχνά δίνει όχι μόνο συμβουλές και tips, αλλά μοιράζεται τις εμπειρίες της ή επιλέγει να σχολιάσει πράγματα που σκέφτεται και νιώθει.

Η κόρη της γιόρτασε τον περασμένο μήνα τα δεύτερα γενέθλιά της και η μητρότητα όπως έχει αναφέρει σε αναρτήσεις της στο παρελθόν έχει αλλάζει κατά πολύ τη ζωή της.

«Από τότε που ήρθε, η κοινωνική μου ζωή εξαντλείται στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Και δεν θα το άλλαζα με τίποτα» είχε γράψει κάτω από φωτογραφία της στο παρελθόν.

nadia-mpoule-kori-2.jpg

Μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί και η ηθοποιός συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από τα όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα. Από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες;

Παιχνίδια, βόλτες και εκδρομές.

https://www.instagram.com/p/Cm4JukSqp_l/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved