Νάντια Μπουλέ: Διαβάζει το βιβλίο της με την κόρη της αγκαλιά

Μία νέα φωτογραφία με τη Σεμέλη δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ.

Η Νάντια Μπουλέ είναι αχώριστη με την κόρη της και στις καλοκαιρινές διακοπές. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα νέα στιγμιότυπο με τη Σεμέλη, κάνοντας παράλληλα το δικό της σχόλιο για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δεν αντέχεται άλλο η επικαιρότητα. Ανοίγουν τα βιβλία και κλείνουν οι τηλεοράσεις» έγραψε στο Instagram και στη φωτογραφία που δημοσίευσε κάθεται στον καναπέ και διαβάζει το βιβλίο της έχοντας την κόρη της αγκαλιά.

Οι ακόλουθοί της συμφώνησαν απόλυτα μαζί της και τα σχόλια στην ανάρτησή της έπεσαν βροχή.

Η Νάντια Μπουλέ είναι ενεργή στα social media και συχνά δίνει όχι μόνο συμβουλές και tips, αλλά μοιράζεται τις εμπειρίες της ή επιλέγει να σχολιάσει πράγματα που σκέφτεται και νιώθει.

Η κόρη της γιόρτασε τον περασμένο μήνα τα δεύτερα γενέθλιά της και η μητρότητα όπως έχει αναφέρει σε αναρτήσεις της στο παρελθόν έχει αλλάζει κατά πολύ τη ζωή της.

«Από τότε που ήρθε, η κοινωνική μου ζωή εξαντλείται στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Και δεν θα το άλλαζα με τίποτα» είχε γράψει κάτω από φωτογραφία της στο παρελθόν.

Μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί και η ηθοποιός συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από τα όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα. Από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες;

Παιχνίδια, βόλτες και εκδρομές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved