Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της και η γάτα είναι οι καλύτεροι φίλοι

Νέα στιγμιότυπα με τη μικρή Σεμέλη δημοσίευσε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της και η γάτα είναι οι καλύτεροι φίλοι

Η Νάντια Μπουλέ δεν είναι απλώς φιλόζωη. Έχει και η ίδια έναν σκύλο και μία γάτα τους οποίους υπεραγαπά. Την περίοδο της εγκυμοσύνης της είχε δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία και είχε γράψει στην ανάρτησή της:

«Παιδιά, γατιά και σκυλιά στο ίδιο σπίτι! Κάπως θα τα βολέψουμε». Και φυσικά τα κατάφερε! Η Σεμέλη από μικρή μεγαλώνει με τα δύο τετράποδα μέλη της οικογένειας και είναι ήδη οι καλύτεροι φίλοι.

https://www.instagram.com/p/CPYy0eCnPnL/

Ένα νέο στιγμιότυπο με την κόρη της δημοσίευσε λίγες μέρες πριν η ηθοποιός. Η κόρη της κρατά την κούκλα της αγκαλιά και στέκεται όρθια δίπλα στη γάτα.

Η Νάντια Μπουλέ αποτύπωσε την ιδιαίτερη σχέση που έχουν κοριτσάκι και κατοικίδιο, με ένα σχόλιο δύο μόλις λέξεων: sharing love.

https://www.instagram.com/p/CuHKXojsHxZ/

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η μικρή Σεμέλη γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2021 και σε λίγους μήνες θα γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλιά της.

Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός δημοσιεύσει ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα μαζί της όπως το παρακάτω και εάν κάτι είναι εμφανές είναι ότι το κοριτσάκι έχει μεγαλώσει πολύ!

https://www.instagram.com/p/CsN5IZPs_1-/

Τα οφέλη του να μεγαλώνει το παιδί με κατοικίδιο

«Η φροντίδα των ζώων δείχνει στα παιδιά τις άμεσες συνέπειες των πράξεών τους και τους επιτρέπει να συναισθανθούν πώς αισθάνονται και οι άλλοι» αναφέρει το americanhuman.org, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με την προστασία ζώων.

Επίσης, με το τάισμα, το καθάρισμα του και γενικά ό,τι περιλαμβάνει η φροντίδα του κατοικίδιου, τα παιδιά μαθαίνουν να αποκτούν συνήθειες, να είναι συνεπή και να έχουν την ευθύνη της φροντίδας κάποιου τρίτου εκτός από τον εαυτό τους. Οι γάτες συγκεκριμένα, επειδή έχουν και μία πιο σκανδαλιάρικη και άλλοτε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, εκτός των παραπάνω διδάσκουν στα παιδιά και πώς να έχουν υπομονή και επιμονή.

Επιπλέον, η φροντίδα του κατοικίδιου μαθαίνει στα παιδιά πώς να συμπεριφέρονται με ευγένεια και αγάπη στα ζώα και μεταξύ τους δημιουργείται ένα ισχυρό δέσιμο το οποίο τα βοηθάει να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητές τους. Τέλος, η συνύπαρξη με ένα κατοικίδιο φαίνεται να ενισχύει και την υγεία του παιδιού, καθώς έρευνες δείχνουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια στο σπίτι έχουν μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν αλλεργίες ή άσθμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved