Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στο αεροδρόμιο με τον γιο της

Ο Δημήτρης μεγάλωσε και σέρνει μόνος του τη βαλίτσα.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στο αεροδρόμιο με τον γιο της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει αδυναμία στον μοναχογιό της και αυτό φαίνεται σε πολλές από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγάπη μου γιορτάζεις σήμερα εσύ και γιορτάζει ο κόσμος όλος !Σήμερα για εμένα είναι η μέρα που άλλαξε όλη μου η ζωή για πάντα… Γιατί ήρθες εσύ… Γιατί κράτησα εσένα στην αγκαλιά μου… Γιατί γέμισες αγάπη την καρδιά μου… Γιατί ο κόσμος μου έγινε καλύτερος αφού ζεις κι εσύ μέσα σε αυτόν» έγραψε τον περασμένο Μάιο με αφορμή τα όγδοα γενέθλια του μικρού Δημήτρη στο Instagram.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός ποζάρει στον φακό με τον γιο και τον σύζυγό της. Τα χαρακτηριστικά του Δημήτρη μπορεί και σε αυτή τη φωτογραφία να μην είναι ευδιάκριτα, σίγουρα όμως έχει πάρει τα χρώματα της μαμάς του.

eudokia-roumelioti-gios-(2).jpg

Το τελευταίο διάστημα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη δημοσιεύσει συχνά στιγμιότυπα μαζί του και μεταξύ άλλων δείχνει πράγματα που κάνουν μαζί μέσα στη μέρα. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο όπου ο γιος της προχωράει μπροστά σέρνοντας μόνος του τη δική του βαλίτσα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της:

«Και περνάει ο καιρός και ούτε που τον καταλαβαίνουμε ….Και ξαφνικα τον βλέπεις μπροστά σου να τραβάει τη βαλίτσα μόνος του»

eudokia-roumelioti-giow-aerodromio.jpg

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η μητρότητα είναι κομμάτι της ταυτότητάς της

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε πει:

«Δεν θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανε στα 37 μου γιατί τότε γνώρισα τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός»

eudokia-roumeliwti-gios-auli.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved