Ρούλα Ρέβη: Άλμπουμ αναμνήσεων για τα παιδιά της οι φώτο από την Τήνο

Υπέροχες φωτογραφίες από τη Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη: Άλμπουμ αναμνήσεων για τα παιδιά της οι φώτο από την Τήνο

Οι διακοπές της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα άρχισαν και οι τέσσερίς τους βρίσκονται στο αγαπημένο τους νησί, την Τήνο. Οι δυο τους διατηρούν εξοχικό σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που το επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Τα παιδικά τους καλοκαίρια τα παιδιά σίγουρα θα τα έχουν συνδυασμένα με το νησί αυτό και οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα απαθανατισμένες, εκτός από κρατημένες στο μυαλό τους. Η μαμά Ρούλα (φωτογράφος γαρ) με την φωτογραφική της μηχανή «αιχμαλωτίζει» τις στιγμές που θέλει να κρατήσει για πάντα ζωντανές και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Ανέμελο και ξέγνοιαστο παιχνίδι έξω από την εκκλησία. Όμορφη ως ανάμνηση, μαγική ως εικόνα. Έτσι δεν είναι;

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως, η Ρούλα Ρέβη έχει τραβήξει και άλλες που δείχνουν είτε την αγάπη του μπαμπά Αποστόλη Τότσικα, είτε την αδελφική σχέση που έχουν τα παιδιά της.

«Έργο τέχνης»,« Τι ωραία άλμπουμ αναμνήσεων θα έχουν τα παιδιά σου! Τους βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες!», «Εξαιρετικές φωτογραφίες», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που θα διαβάσει κανείς κάτω από τις αναρτήσεις της και όχι άδικα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved