Ρούλα Ρέβη: Πήγε σε παιδικό πάρτι και έκανε face painting με τα παιδιά της

Η φωτογράφος απόλαυσε το πάρτι όσο και τα δίδυμα.

Ρούλα Ρέβη: Πήγε σε παιδικό πάρτι και έκανε face painting με τα παιδιά της

H Ρούλα Ρέβη αγκαλιά με τα δίδυμα.

Καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων του γιου της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη ήταν η Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της.

Ο Αλέξανδρος Χρανιώτης έγινε 3 ετών και οι γονείς του γιόρτασαν το γεγονός διοργανώνοντας ένα υπέροχο πάρτι.

Η γνωστή φωτογράφος στενή φίλη και κουμπάρα του ζευγαριού ήταν εκεί με την Ειρήνη – Χρυσή και τον Άγγελο, για να ευχηθούν στον μικρό Αλέξανδρο.

parti-avaskantira-xraniotis-gios-(10).jpg

Εκτός από το παιχνίδι και το φαγητό, τα παιδιά έκαναν και face painting 'όπως και η Ρούλα Ρέβη η οποία στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με τον γιο και την κόρη της.

Μάλιστα μαμά και κόρη είχαν το ίδιο σχέδιο.

roula.revi-paidiko-parti.jpg

Οι αναρτήσεις της Ρούλας Ρέβη

Η γνωστή φωτογράφος έχει μια αμεσότητα στις αναρτήσεις της γεγονός που αρέσει ιδιαίτερα σε όσους την ακολουθούν.

Επειδή δεν ωραιοποιεί καταστάσεις και μοιράζεται προσωπικές της ιστορίες, πολλές από τις followers της ταυτίζονται μαζί της και αναγνωρίζουν κομμάτια του εαυτού τους.

revi-me-tin-kori-tis.jpg

H Ρούλα Ρέβη ποζάρει με την κόρη της.

Καθώς μεγαλώνουν τα δίδυμα, δημοσιεύει όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα μαζί τους με απλές καθημερινές στιγμές.

roula-revi-me-paidia.jpg

Η Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της στην Τήνο.

Οι ανησυχίες της δεν διαφέρουν από αυτές κάθε μαμάς.

Είχε γράψει χαρακτηριστικά: … «οταν τα παιδιά μας έγιναν περίπου 3 ετών έψαχνα σαν τρελή για 6 μήνες παντού σημείο επαφής με τον αείμνηστο κύριο Γιωσαφατ , δεν έκανε πια πολλές συνεδρίες αλλά μια μέρα χτύπησε το τηλ μου και άκουσα τη φωνή του , πρέπει να του είχα αφήσει 100 μηνύματα 😂 τώρα που το θυμάμαι. Με ρώτησε τι συμβαίνει και επιμένω τόσο να τον δω . Του είπα «κύριε Γιωσαφατ έγινα Μαμα και δεν ξέρω πως είναι μια καλή Μαμα και θέλω να σας δω» .
Γέλασε και μου έκλεισε ραντεβού.
Οι αγωνίες μου όλες ήταν πια στο γραφείο του τον ρώτησα εκατομμύρια πράγματα για τη μητρότητα γνωρίζοντας ποσό τον έχει απασχολήσει το θέμα «μητέρα» . Μου είπε πολλά πρακτικά θέματα για την καθημερινότητα δεν θα σας τα πω είναι ιδιωτικές συμβουλές συνεδρίας μου. Όμως κράτησα το τελευταίο και το γράφω εδώ .
«Με λίγα λόγια μου είπε κορίτσι μου πρέπει να δείχνεις και να λες στα παιδιά σου πως ότι έχεις επιλέξει στη ζωη σου το θες δικό σου , το κρατάς για εσένα γιατί είσαι χαρούμενη με τις επιλογές σου , γιατί εκείνα θα στο ζητάνε να το πάρουν όμως το μεγαλύτερο δώρο είναι να το κρατήσεις για εσένα και εκείνα να το βλέπουν , να σε βλέπουν να κρατάς με αγάπη τις επιλογές σου και ότι σου ανήκει , για να μπορέσουν να αποσυνδεθούν τη στιγμή που πρέπει απο εσένα και να αρπάξουν τις δικές τους έυκαιριες , πρέπει να μην τις δίνεις εσυ αλλά να τους αφήνεις να ψάξουν για τις δικές τους . Τον κοίταξα σαν ούφο και μου χαμογέλασε . Μου λέει θα στο πω απλά «πρέπει να είσαι ευτυχισμένη και οφείλεις να είσαι ευτυχισμένη και τότε θα έχεις σίγουρα 2 πολύ δυνατά παιδιά»
Χρόνια πολλά σε όσες είναι μαμάδες και σε εκείνες που θέλουν να γίνουν και σε εκείνες που προσπαθούν και είναι η σκεψη τους κάθε μέρα στο να τα καταφέρουν .
Ας είμαστε ευτυχισμένες για τα παιδιά μας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved