Ρούλα Ρέβη: Οι νέες φωτογραφίες των παιδιών της στην Τήνο είναι καλλιτεχνικές και υπέροχες

Ο Άγγελος και η Ειρήνη ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της μαμάς τους.

Ρούλα Ρέβη: Οι νέες φωτογραφίες των παιδιών της στην Τήνο είναι καλλιτεχνικές και υπέροχες

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Τήνο. Το γραφικό νησί των Κυκλάδων είναι ένας αγαπημένος τους προορισμός, και κάθε χρόνο περνούν εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών τους.

Η γνωστή φωτογράφος μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα μέσω Instagram και το ίδιο κάνει και την περίοδο των διακοπών της.

https://www.instagram.com/p/CuPr5iAIBD_/

Στις αναρτήσεις της δεν ξέρουμε με τι να πρωτοεντυπωσιαστούμε. Με το όμορφα διακοσμημένο νησιώτικο σπίτι; Με τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες της οικογένειας; Η Ρούλα Ρέβη δε είναι τυχαία μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες φωτογράφους της Ελλάδας. Ξέρει τι να φωτογραφίσει, πώς να το φωτογραφίσει για αυτό και όταν οι αναρτήσεις της εμφανίζονται στο timeline ή στα stories αυτών που την ακολουθούν, δεν περνούν απαρατήρητες.

Μερικές από αυτές είναι και οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες.

Η φωτογράφος απαθανάτισε τον Αποτόλη Τότσικα, τον Άγγελο, την Ειρήνη και το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε κοιτώντας την παρακάτω gallery, είναι εντυπωσιακό.

Έννεα χρόνια παντρεμένοι

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι πάνω από μία δεκαετία μαζί. Ο γάμος τους έγινε στο Los Angeles το καλοκαίρι του 2014 και λίγες μέρες πριν γιόρτασαν την ένατη επέτειό τους. Η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε μία throwback φωτογραφία της ντυμένη νυφή μέσα στο αυτοκίνητο.

«Μία νύφη στο Los Angeles» ήταν το σχόλιό της.

https://www.instagram.com/p/CsoA2KZoVN6/

Σήμερα, παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Απολαμβάνουν να κάνουν πράγματα μαζί και συχνά εκφράζουν τον θαυμασμό και την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Στη γιορτή του Πατέρα, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μία φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα από όταν ακόμα τα δίδυμα ήταν μωρά και έγραψε:

«Με απόλυτη σιγουριά λέω από την απόλυτα δίκη μου και μόνο εμπειρία πως ο πατέρας είναι ήταν και θα είναι η έξοδος και η διέξοδος ενός παιδιού από τη μάνα

Αυτό μπορεί να είναι κάτι δικό μου σαφώς αλλά είναι και το μοναδικό “δωρο” που πήρα.

Τελικά δεν είναι λίγο.»

https://www.instagram.com/p/CtmZ_e3oF9I/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved