Τζένη Μπότση: Η μικρή Αλίκη της ετοίμασε πρωινό

« Όταν το παιδάκι μου, μου φτιάχνει πρωινό», σχολίασε η ηθοποιός.

Τζένη Μπότση: Η μικρή Αλίκη της ετοίμασε πρωινό

H Τζένη Μπότση με την κόρη της.

Ιδιαίτερο και ξεχωριστό ήταν για την Τζένη Μπότση το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της όχι μία αλλά δύο φορές.

Η πρώτη ήταν σε ένα παιδικό πάρτι και η ηθοποιός συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Ένιωσε μάλιστα την ανάγκη να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους ακολούθους της γράφοντας χαρακτηριστικά:«Σήμερα γιόρτασα τα 51 μου σε ένα παιδικό party. Και αν με ρωτούσατε αν το είχα ονειρευτεί ποτε, θα σας έλεγα ΟΧΙ. Όμως ήταν τόσο τρυφερά…άνθρωποι που τους περισσότερους δεν τους ήξερα μου είπαν το τραγουδάκι ενώ η Αλίκη πέρασε τα χεράκια της γύρω από τον λαιμό μου…. Μπορεί η φωτογραφία να μη με κολακεύει αλλά έχει το γέλιο μου, την αγάπη μου, και τη συγκίνηση μου . @elektron_just και @fayum σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τα γενέθλια της Μαριλινας με τα δικά μου, ευχαριστώ για όλα!! Όλοι για έναν και ένας για όλους! Σας αγαπάμε!»

botsi-tzenni-genethlia.jpg

Ακολούθησε και δεύτερος εορτασμός των γενεθλίων της, παρουσία των δικών της ανθρώπων. Φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε η κόρη της, Αλίκη.

«Πολλούς εορτασμούς αυτός ο μήνας!!! Κάθε μέρα γιορτή….και όλες γυρίζουν γύρω από την Αλίκη 😂😂😂 Έσβησα και επίσημα τη δικιά μου τούρτα -έκπληξη από την @andromache_dav , με τους φίλους και τους νονούς της Αλίκης(@siaxanalatou μας ελειψες) όμως, αυτή τη φορά στο αγαπημένο μου εστιατόριο !!!@andromache_dav τι μοναδική ενέργεια σκορπάς !!!ευχαριστώ πολυ! @arrieta.triphyllis @kleotriphyllis @katerinavrana και Σωκ είστε οι καλύτεροι νονοί στον κόσμο @laura_mamakos σ´αγαπω @katrina_tsantali είσαι η έμπνευση μου. Στάθη, Κώστα, Φωτεινη και κυρίως Φίλιππε και Αφροδίτη , συνθεσατε ένα μοναδικό μπουκέτο για τα γενέθλια μου. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

botsi-tzenni-genethlia2.jpg

Δεν ήταν όμως οι μοναδικές αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Απαθανάτισε την Αλίκη τη στιγμή που της ετοίμαζε πρωινό και συγκεκριμένα ένα smoothie στο multi.

botsi-tzeni-proino.jpg

« Όταν το παιδάκι μου, μου φτιάχνει πρωινό», σχολίασε η περήφανη μαμά.

Η ανατροφή της κόρης της

Για την Αλίκη και τη ανατροφή της είχε μιλήσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

Είπε πει χαρακτηριστικά: «Όταν γεννήθηκε η Αλίκη δεν φοβήθηκα πώς να πιάσω ένα βρέφος. Δε φοβήθηκα ούτε πώς να της βάλω όρια. Μου αρέσει που είναι κορίτσι. Είναι άλλο πράγμα. Μιλάει, είναι αστεία».

Αναφερόμενη στην επιλογή του ονόματος της κόρης της ανέφερε: «Η μητέρα μου γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας και η Αλίκη. Όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου ξεκινούν από άλφα τα ονόματα τους. Οπότε είπαμε να βρούμε ένα όνομα από άλφα που κούμπωσε με την Αγία Μαρίνα και βγήκε Αλίκη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved