Σία Κοσιώνη: Μακριά από τον γιο της πέρασε τη γιορτή της Μητέρας - Η ανάρτησή της

Από την Κωνσταντινούπολη ευχήθηκε πριν λίγες ώρες «Χρόνια Πολλά» η Σία Κοσιώνη στις απανταχού μητέρες.

Σία Κοσιώνη: Μακριά από τον γιο της πέρασε τη γιορτή της Μητέρας - Η ανάρτησή της

Η Σία Κοσιώνη με τον γιο της, Δήμο

Η Σία Κοσιώνη αυτό το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι την Κωνσταντινούπολη με αφορμή τις τουρκικές εκλογές και την εκλογική αναμέτρηση Ερντογάν - Κιλιτσντάρογλου. Αυτός ήταν και ο λόγος που χθες, Κυριακή 14 Μαϊου και ημέρα της Μητέρας την πέρασε μακριά από τον γιο της, Δήμο.

Όπως η ίδια αποκάλυψε ο γιος της, της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσω Facetime.

sia-kosioni.jpg

Σία Κόσιωνη

«Χθες η μαμά έλειπε για δουλειά. Λίγο αφότου πήρα τις γλυκές ευχές μέσω FaceTime, πέρασα έξω από ένα παλιό βιβλιοπωλείο στην Πόλη και εντελώς τυχαία είδα μπροστά μου αυτό. Ρωτάω τον πωλητή: "Τι σημαίνει;" Μου λέει ότι είναι μια φράση από χαντίθ και λέει: "Ο παράδεισος είναι κάτω από τα πόδια των μητέρων". Μαγικό… Αλλά τι άλλο από μαγεία μπορεί να είναι η μητρότητα; Σε όλες τις γλώσσες, σε όλες τι θρησκείες, σε όλες τις κουλτούρες. Το φέρνω σπίτι μαζί με μένα για να θυμίζει πάντα τη μαγική στιγμή. Με μικρή καθυστέρηση, λοιπόν, χρόνια πολλά μανούλες!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στα χέρια της έναν παλιό πάπυρο.

Ο Δήμος γεννήθηκε Οκτώβριο του 2017 κι είναι 6 ετών και μεγαλώνει με πολλή αγάπη. Έχει τρία αδέρφια που τον υπεραγαπάνε και δύο γονείς που προσπαθούν να είναι όσο καλύτεροι γονείς μπορούν.

«Είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε ότι από την πολύ αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αγάπη την οποία τη μοιραζόμαστε. Δηλαδή, αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ. Στα παιδιά μας λέμε “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα, καληνύχτα” και αγκαλιά, έτσι τελειώνει η μέρα. Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώνει η μέρα έτσι», ανέφερε κάποια στιγμή ο Κώστας Μπακογιάννης για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη Σία Κοσιώνη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Ελένη του Mega.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved