Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του και την κόρη τους

Μα υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του και την κόρη τους

Ο Γιώργος Λιανός με την κόρη του και την Κωνσταντίνα Κοραλέξη

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται για ακόμη μια φορά στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star και από το πλευρό του δεν λείπουν η σύντροφός του και η κόρη τους.

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Απριλίου, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους, Βαλέρια-Ασημούλα.

Με την πρώτη ματιά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να διακρίνει την μικρή Βαλέρια, αν κοιτάξει όμως πιο προσεκτικά θα τη διακρίνει κρυμμένη κάτω από την αέρινη φούστα της μαμάς της.

lianos-karalexi.jpg

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη και η μικρή Βαλέρια κρυμμένη κάτω από τη φούστα της.

giorgoslianos/instagram

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναρτά φωτογραφίες από τις στιγμές που έχουν ως οικογένεια στον Άγιο Δομίνικο. Παρακάτω ακολουθούν και άλλα σπάνια στιγμιότυπα από τη ζωή τους και την καθημερινότητά τους από τα πανέμορφα τροπικά μέρη.


Η Βαλέρια είναι το τέταρτο παιδί του Γιώργου Λιανού και το πρώτο που απέκτησε με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη. Ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο του, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα.

Για τα τέσσερα παιδιά είχε μιλήσει στην εκπομπή του πολύ καλού του φίλου, Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show. «Είναι χαρά μου να έχω τα 4 παιδιά μου μαζεμένα στο στο σπίτι ακόμα κι αν κουράζομαι».

Ο ερχομός της μικρής Βαλέριας

Ο παρουσιαστής είχε επίσης αναφέρει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στο The Magazine, πώς προέκυψε ο ερχομός της μικρής του κόρης, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν κάτι που προγραμμάτιζε με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

«Ήταν κάτι που το είχα συζητήσει με την σύντροφό μου, ότι αν προκύψει και ένα παιδί, δεν θα μας χάλαγε καθόλου. Αλλά δεν ήταν ότι το προγραμματίζαμε κιόλας. Δόξα τον Θεό είναι και υπέροχο μωράκι και νομίζω ότι έχει κάνει καλό σε όλους μας», είχε πει στο The Magazine.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved