Πέγκυ Τρικαλιώτη: Οι φωτογραφίες που τις έβγαλε η κόρη της με το κινητό είναι απίθανες

Η Φραντζέσκα  χρησιμοποίησε διαφορετικά φίλτρα και ιδού το αποτέλεσμα.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Οι φωτογραφίες που τις έβγαλε η κόρη της με το κινητό είναι απίθανες

H Πέγκυ Τρικαλιώτη με την κόρη της.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με την κόρη της. Στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύει συνήθως δικές της φωτογραφίες ή στιγμιότυπα από τις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχει.

Σε αρκετές από αυτές είναι μαζί με τον Φανούρη, τον λατρεμένο γάτο της οικογένειας,

https://www.instagram.com/p/ClEzc9ML5ec

και σε ακόμα πιο λιγοστές με την κόρη της Φραντζέσκα.

https://www.instagram.com/p/CXB_pN1La3k

Η μοναχοκόρη της γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2012. Κι όπως είχε γράψει σε ποστ της πέρυσι ανήμερα των γενεθλίων της « 10 χρόνια μετά ζω την ίδια αγκαλιά κάθε μέρα!».

«6/7/2012…..Οι πρώτες ώρες….οι πρώτες αγκαλιές….οι στιγμές που με άλλαξαν ριζικά….Σου είπα καλωσήρθες αγάπη μου….εσύ με κοίταξες στα μάτια και μου αφέθηκες…..6/7/22….10 χρόνια μετά ζω την ίδια αγκαλιά κάθε μέρα! Χρόνια πολλά μωρό μου! Η ζωή σου να είναι γεμάτη αγκαλιές και αγάπη! Να είναι μακρύς ο δρόμος….γεμάτος εμπειρίες….και γνώση! Και εγώ θα είμαι κάπου εδώ να σε βλέπω να ετοιμάζεσαι για το πέταγμα σου και να σε προσέχω! #bithdaygirl #mygirl #mylife #meandher #10thbirthday».

https://www.instagram.com/p/Cfqt5xcLMEN

Ο δύσκολος δρόμος της μητρότητας

Η ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο δυσκολεύτηκε να αποκτήσει παιδί. «Καταρχάς έμεινα έγκυος από θαύμα. Επίσης και σε μεγάλη ηλικία. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, πάντα ήθελα ένα παιδί. Κι ακόμη, είχα μία πορεία μέχρι τότε. Ένιωθα, λοιπόν, μια εσωτερική ηρεμία, ότι με κάποιον τρόπο θα μπορέσω να επανέλθω. Δεν ξέρω πώς θα το βίωνα αν αποκτούσα παιδί στα 25 μου», είχε πει σε συνέντευξη της στη Real.

pegki-trikalioti-kori-(4).jpg

Οι φωτογραφίες που τις έβγαλε η κόρη της

Πριν μερικές ημέρες η Πέγκυ Τρικαλιώτη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με φίλτρα. Δεν τις έβγαλε η ίδια, αλλά η κόρη της. Και μη φανταστείτε τα κλασικά φίλτρα ομορφιάς. Η Φραντζέσκα είχε κέφια και θέλησε να ...μεταμορφώσει τη μαμά της.

peggi-trikalioti1.jpg

"Η κόρη μου μόλις έβγαλε αυτή τη φωτο....όπως όλοι βλέπουμε χωρίς κανένα φίλτρο...", σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός αναρτώντας στη συνέχεια και τη δεύτερη φωτογραφία.

peggi-trikalioti2.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved