Ευδοκία Ρουμελιώτη: Κάνει κούνια με τον γιο της στα χιόνια

Μαμά και γιος απολαμβάνουν το χιονισμένο σκηνικό

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Κάνει κούνια με τον γιο της στα χιόνια

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έντυσε πολλές περιοχές της Αττικής στα λευκά και πολλοί γονείς βρήκαν την ευκαιρία να βγουν με τα παιδιά τους στα χιόνια. Μεταξύ αυτών και η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον γιο της.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με τον Δημήτρη από τον κήπο του σπιτιού τους. Μαμά και γιος κάθονται στην κούνια και ποζάρουν στον φακό. «Η τελευταία φωτογραφία λίγο πριν γίνουμε παγάκια» έγραψε στη λεζάντα.

roumelioti.jpg

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο γιος της την επισκέφτηκε στο θέατρο

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και φωτογραφίες με τον γιο της.

Πρόσφατα, ο μικρός Δημήτρης της έκανε έκπληξη και πήγε να τη δει στο θέατρο. Η ηθοποιός που φυσικά δεν το περίμενε καταχάρηκε και έγραψε στο προφίλ της: «Η ευτυχία όταν ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου χωρίς να το περιμένεις το παιδί σου στη δουλειά!».

https://www.instagram.com/p/CoAKH8co4xa

Η ηθοποιός είναι μία τρυφερή μαμά που λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο της. Η μητρότητα είναι πια κομμάτι της ταυτότητάς της και για αυτή είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Δεν θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανε στα 37 μου γιατί τότε γνώρισα τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός» είχε πει χαρακτηριστικά.

1671002304451-429670146-roumelioti-dentro.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved