Ελένη Ράντου: Σπάνια φώτο με την κόρη της και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Μια σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της και τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ελένη Ράντου: Σπάνια φώτο με την κόρη της και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου είναι μια σπουδαία ηθοποιός και το ταλέντο της κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει πώς να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που είναι παντρεμένη με έναν κορυφαίο μουσικό-τραγουδιστή.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σπάνια βλέπαμε οικογενειακές τους φωτογραφίες. Ωστόσο η κόρη που απέκτησε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μεγάλωσε και ακολουθεί τον δικό της καλλιτεχνικό δρόμο. Όχι, δεν ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά, ούτε με την υποκριτική. Οι τέχνες και για την ακρίβεια η ζωγραφική την κέρδισαν και τα τελευταία χρόνια διοργανώνει δικές της εκθέσεις ζωγραφικής γεμίζοντας με περηφάνια τους δυο διάσημους γονείς της.

Τελευταία φορά που είχαμε δει την Ελένη Ράντου να φωτογραφίζεται αγκαλιά με την κόρη της, Νικολέτα, ήταν πριν από περίπου ένα μήνα.

eleni-rantou-kori.jpg

Ελένη Ράντου, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την κόρη τους Νικολέτα

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου περιοδεύει στην Ελλάδα, με αφορμή τα 50 χρόνια που κλείνει στην ελληνική δισκογραφία. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου χθες (21 Ιουνίου) έδωσε την πρώτη του συναυλία και σήμερα (22 Ιουνίου) θα δώσει τη δεύτερη.

Μάλιστα χθες, ο γνωστός τραγουδιστής γιόρτασε και τα 73α γενέθλιά του έχοντας στο πλευρό του τις γυναίκες της ζωής του. Τη σύζυγό του, Ελένη και την κόρη του, Νικολέτα. Φωτογραφία τους δημοσίευσε η Ελένη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram.

eleni-rantou-papakonstantinou.jpg

«Happy family birthday!!!
Oικογενειακά - Συναυλιακά γενέθλια στη Θεσσαλονίκη!!!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την ίδια, τον σύζυγό της και την κόρη τους να ποζάρουν αγκαλιά.

eleni_rantou_papakonstantinoy.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved