Ελένη Ράντου: Η σπάνια φώτο με την κόρη της με αφορμή την ονομαστική γιορτή της

Η κόρη της Ελένης Ράντου γιόρταζε και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Νικολέτα μετά από καιρό.

Ελένη Ράντου: Η σπάνια φώτο με την κόρη της με αφορμή την ονομαστική γιορτή της

Η Ελένη Ράντου γιόρτασε την κόρη της δημοσιεύοντας μάλιστα μια σπάνια φωτογραφία της Νικολέτας, γράφοντας: "Χρονια πολλα μοναδικη μου!!!".

Η αγαπημένη ηθοποιός τρέφει τεράστια αδυναμία στην κόρη της που απέκτησε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη γιορτή της κόρης της έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μετά από καιρό.

eleni rantou kori 1

Τελευταία φορά που είχαμε την ευκαιρία να δούμε φωτογραφία μαμάς και κόρης ήταν τον Αύγουστο, που η ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση ξανά με την γλυκιά Νικολέτα.

Ελένη Ράντου η υπερπροστατευτική μαμά

Μιλώντας για την κόρη της, Νικολέττα, σε συνέντευξή της στο παρελθόν στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αποκαλύψει ότι είναι υπερπροστατευτική μαμά. «Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά. Ήθελα και δεύτερο παιδί, μάλιστα σκεφτήκαμε και την υιοθεσία αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν το προχωρήσαμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved