Νόνη Δούνια: Στη γιορτή αποφοίτησης του γιου της με την οικογένειά της

Ήταν μια βραδιά με πολύ χαρά αλλά και συγκίνηση.

Νόνη Δούνια:  Στη γιορτή αποφοίτησης του γιου της με την οικογένειά της

H Νόνη Δούνια με τον γιο της. 

Για τη Νόνη Δούνια και την οικογένειά της η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική. Ο γιος της Στάθης, αποφοίτησε από το Λύκειο και ετοιμάζεται πλέον ν’ ανοίξει τα φτερά του ακολουθώντας τα όνειρά του.

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, η γιορτή αποφοίτησης ήταν ξεχωριστή και συγκινητική, ειδικά για τις οικογένειες των μαθητών.

Η Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη, την κόρη τους Ρία αλλά και τον θείο του Στάθη, ήταν όλοι εκεί για να τον καμαρώσουν, να του ευχηθούν τα καλύτερα και φυσικά να βγάλουν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο 18χρονος γιος της

Ο Στάθης Μουρατίδης έκλεισε τα 18 τον περασμένο Ιούνιο. Η μητέρα του με ένα υπέροχο ποστ του είχε ευχηθεί τα εξής:

«18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα.

Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας.

Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου αρχίζει από σήμερα, που επισήμως ενηλικιώνεσαι. Εύχομαι να απολαύσεις κάθε στιγμή του στο 100 %! Ζήσε τα όλα με φουλ συναίσθημα, τα κάτω και τα πάνω, γιατί ακριβώς αυτό είναι ζωή! Μείνε αυθεντικός, συνεπής στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Σίγουρα, πολλοί θα σε κριτικάρουν και θα σου λένε πως πρέπει να είσαι και τι να κάνεις... Μην πέσεις στην παγίδα! Μείνε ΕΣΥ.

Έχεις μεγαλώσει με απέραντη αγάπη και, το ξέρω, ότι θα την δώσεις, με τη σειρά σου, απλόχερα ❤️Να τα εκατοστήσεις γιε μας!»

1665639654482-140817300-dounia-me-gio.jpg

Η Νόνη Δούνια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μητρότητα και την οικογένειά της σε αναρτήσεις της και συνεντεύξεις της. Σε ένα ποστ της είχε γράψει: «τα αγόρια δοκιμάζουν συνεχώς την υπομονή σου, σε εξαντλούν, σε κάνουν πολλές φορές να θέλεις να τραβάς τα μαλλιά σου... Όμως με ένα τους βλέμμα ή μία αγκαλιά ή μία καλή κουβέντα κάνουν την καρδιά σου να λιώνει…».

dounia-me-gio1.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved