Νόνη Δούνια: Έχει γενέθλια - Η υπέροχη έκπληξη της οικογένειάς της

Το πρώην μοντέλο και βουλευτής έγινε 51 ετών.

Νόνη Δούνια: Έχει γενέθλια - Η υπέροχη έκπληξη της οικογένειάς της

Η Νόνη Δούνια έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Με ανάρτηση της στο Instagram εύχεται στον εαυτό της αν δεν τα εκατοστήσει τουλάχιστον να ογδονταρήσει ώστε να προλάβει να κάνει όλα όσα θέλει.

«Πόσο;;; 51🎂 #happybirthdaytome #51yearsyoung #🎉 Εύχομαι αν δεν τα εκατοστήσω τουλάχιστον να ογδονταρήσω για να προλάβω να κάνω όλα όσα θέλω ακόμα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ της.

https://www.instagram.com/p/CnTZsVqox84

Η έκπληξη της οικογένειάς της

Μια έκπληξη περίμενε τη Νόνη Δούνια στις 6 το πρωί. Τα παιδιά και ο σύζυγός της, της είχαν αγοράσει δώρα και λουλούδια, τα είχαν τοποθετήσει στο τραπέζι μαζί με τις κάρτες τους και κρέμασαν ένα διακοσμητικό που έγραφε: « The Party is here».

doni-dounia.JPG

« Όταν ξυπνάς 6.00 και σε περιμένει αυτή η έκπληξη είναι σίγουρο ότι σε σκέφτονται και σε αγαπούν», σχολίασε συγκινημένη.

Ο γάμος και τα δυο παιδιά

Δεκαεννιά χρόνια γάμου θα γιορτάσει φέτος το καλοκαίρι η Νόνης Δούνια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη.

Το 2004 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή παρουσία συγγενών και φίλων.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Στάθη και τη Ζαφειρία.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην Φωλιά των Κου Κου είχε πει για τον άντρα της:

« Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμά μου. Και από τους δύο χρειάζεται θετική διάθεση κα προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα 5λεπτο , 10λεπτο με τον άνθρωπό σου κάνει τη διαφορά, κάτι που θα βρεις σε ένα πορτοφόλι που θα ανοίξει. Μπορεί να είναι κάτι που του έχεις αφήσει στο ψυγείο όταν έρθει. Προσπαθώ να τα κάνω! Πίνουμε τον καφέ μας κάθε πρωί στο μπαλκόνι λέγοντας τα δικά μας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved