Νόνη Δούνια: Ο γιος της έγινε 18 - Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος της Νόνης Δούνιας.

Νόνη Δούνια: Ο γιος της έγινε 18 - Οι φωτογραφίες και το τρυφερό μήνυμα

Νονη Δούνια

Η Νόνη Δούνια έγινε για πρώτη φορά μαμά 18 χρόνια πριν. Ο γιος της, Στάθης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση η πολιτικός δημοσίευσε νέες του φωτογραφίες στο Instagram.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα.

Μπορεί να μην σε κρατάω στην αγκαλιά μου με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν ήσουν μικρός, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, αφού σε κρατάω στην καρδιά μου τόσο δυνατά… Μου έχεις δώσει και μου δίνεις συνέχεια πολλούς λόγους για να είμαι υπερήφανη για τον άντρα που βλέπω σήμερα μπροστά μου και που έχω τη χαρά να λέω ότι είναι γιος μας.

Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου αρχίζει από σήμερα, που επισήμως ενηλικιώνεσαι. Εύχομαι να απολαύσεις κάθε στιγμή του στο 100 %! Ζήσε τα όλα με φουλ συναίσθημα, τα κάτω και τα πάνω, γιατί ακριβώς αυτό είναι ζωή! Μείνε αυθεντικός, συνεπής στον εαυτό σου και στα θέλω σου. Σίγουρα, πολλοί θα σε κριτικάρουν και θα σου λένε πως πρέπει να είσαι και τι να κάνεις... Μην πέσεις στην παγίδα! Μείνε ΕΣΥ.

Έχεις μεγαλώσει με απέραντη αγάπη και, το ξέρω, ότι θα την δώσεις, με τη σειρά σου, απλόχερα ❤️Να τα εκατοστήσεις γιε μας!»

Η Νόνη Δούνια είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Μουρατίδη και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Εκτός από τον Στάθη έχουν ακόμα μία κόρη, τη Ρία η οποία θα γίνει 17 ετών τον Ιούλη και από μικρή ασχολείται με την καλλιτεχνική κολύμβηση.

https://www.instagram.com/p/CQ4tPG7HdbS

Η Νόνη Δούνια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μητρότητα και την οικογένειά της σε αναρτήσεις της και συνεντεύξεις της. Σε ένα ποστ της είχε γράψει: «τα αγόρια δοκιμάζουν συνεχώς την υπομονή σου, σε εξαντλούν, σε κάνουν πολλές φορές να θέλεις να τραβάς τα μαλλιά σου... Όμως με ένα τους βλέμμα ή μία αγκαλιά ή μία καλή κουβέντα κάνουν την καρδιά σου να λιώνει…».

https://www.instagram.com/p/CitoPWTI_wg

Το όνομα της πολιτικού βρέθηκε πρόσφατα στην επικαιρότητα όταν τα αποτελέσματα της 21η Μαΐου την έθεσαν εκτός Βουλής. Παρακάτω η ανάρτησή της με την οποία σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CslIE_SoHhv

Λίγες μέρες πριν της Εκλογές στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε μιλήσει για τα παιδιά της που φέτος ψήφισαν πρώτη φορά αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Αφού έγινα μητέρα άρχισαν να με απασχολούν τα κοινά. Μου είχε γίνει πρόταση και στο παρελθόν να ασχοληθώ και δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Μετά το σκεφτήκαμε διαφορετικά, κι λέω το σκεφτήκαμε, γιατί νομίζω οι σύζυγός μου με επηρέασε προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν ήταν όνειρο μου η πολιτική, όπως όνειρο μου δεν ήταν και το μόντελινγκ, προέκυψε κι αυτό. Είμαι φοβερά εργασιομανής». Για τα παιδιά της είπε: «Αυτό που είπα στα παιδιά μου και στους φίλους των παιδιών μου, αλλά και σε όλα τα παιδιά, είναι να μην αφήσουν κανέναν άλλον να αποφασίσει για την ζωή τους. Το να μην ψηφίζεις, να απέχεις δεν βοηθάει κανέναν. Κι αν αυτή η γενιά θέλει να συνδιαμορφώσει το μέλλον της, οφείλει να πάει να ψηφίσει».

https://www.instagram.com/p/CsNnq54oRdJ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved