Μάρα Δαρμουσλή: Πήγε εκδρομή με τον γιο της - Ποιο ήταν το άγχος της

«Ακούστε το ένστικτό σας», ήταν η συμβουλή που έδωσε η ηθοποιός στις μαμάδες.

Μάρα Δαρμουσλή: Πήγε εκδρομή με τον γιο της - Ποιο ήταν το άγχος της

H Μάρα Δαρμουσλή με τον γιο της αγκαλιά. 

Η Mάρα Δαρμουσλή μετά από πολύ καιρό, πήγε εκδρομή με τον γιο της και τον σύζυγό της.

Παρότι ο προορισμός δεν ήταν μακρινός, αγχώθηκε για το τι έπρεπε να πάρει μαζί της για τον 17 μηνών γιο της.

mara-darmousli-gios1.JPG

Πόσα σνακ, τι είδους παιχνίδια, μόνο καλοκαιρινά ρούχα, τι είδους βιβλία;

Όσες έχουν παιδί στην ηλικία της Μάρας Δαρμουσλή (αλλά και λίγο μεγαλύτερο) γνωρίζουν ότι το άγχος της ήταν δικαιολογημένο. Γιατί μπορεί να τα χρειαστείς όλα ή μόνο τα μισά.

darmousli-gios.jpg

Αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, προσπαθείς να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Η ηθοποιός μάλλον δικαιώθηκε από τις επιλογές της παρότι ο σύζυγός της, της έλεγε: «μετακόμιση κάνεις;». Τελικά όσα πήρε μαζί της στο ταξίδι στη Μάνη, αποδείχθηκαν χρήσιμα καθώς ο καιρός ήταν άστατος.

Να τι έγραψε στο ποστ που έκανε:

« Η πρώτη μας εκδρομή μετά από πολύ πολύ καιρό,σίγουρα απο το 2022…το είχα λίγο άγχος,τι θα χρειαστώ,πόσα σνακ,παιχνίδια,ρούχα,βιβλία και να μου λέει ο Βασίλης «..μιάμιση μέρα θα είναι,μετακόμιση κάνεις;»..παραδέχομαι το παράκανα με τα τρόφιμα και τα φρούτα 🥑.

Ο Μιχάλης σε λίγο κλείνει 17 μήνες και με εξέπληξε ευχάριστα πόσο έτοιμος είναι να τρώει το μισό ΜΟΥ φαγητό🤪.Με τα σνακ (ομελέτα σπανάκι και pancake μπανάνα)όμως σώθηκα στο ταξίδι με το αυτοκίνητο 🚗 και τα ενδιάμεσα.Και φτάσαμε Μάνη και φυσικά είχα δίκιο,ο καιρός είναι μια ηλιόλουστος και ζεστός 🌞 και μετά μπόρα ανοιξιάτικη 🌧️ με δροσερό αεράκι.

Μια μαγιώ και μια μπουφάν!😝Έτσι,και τα βιβλία 📚 και τα παιχνίδια 🧸 έπιασαν τόπο!Που θέλω να καταλήξω,δε βγήκαν τυχαία τόσα αστεία video..ακούστε το ένστικτό σας!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved