Μάρα Δασμουσλή: Ο γιος της δεν κάθεται λεπτό ήσυχος – Πού ανέβηκε

Ο μικρός σκαρφάλωσε μόνος του στο παγκάκι. 

Μάρα Δασμουσλή: Ο γιος της δεν κάθεται λεπτό ήσυχος – Πού ανέβηκε

H Mάρα Δαρμουσλή με τον γιο της.

Η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram νέα στιγμιότυπα με τον μικρό της γιο.

Είναι από τη βόλτα τους σε πάρκο όπου ο Μιχάλης σκαρφάλωσε μόνος του στο παγκάκι.

Μάλιστα μόλις ήταν σίγουρος ότι δεν θα πέσει, στράφηκε όλο καμάρι προς τη μητέρα του που κατέγραφε τα πάντα με το κινητό της.

«Μαμά πάμε στο παγκάκι;» έγραψε στο Insta story η Μάρα Δαρμουσλή θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τι είχε ευθύς εξαρχής ο γιος της στο μυαλό της.

darmousli.jpg

Η μητρότητα μετά τα 40

H Μάρα Δαρμουσλή έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν πόσο διαφορετικά βιώνει τη μητρότητα μετά τα 40 σε σχέση με όταν έγινε για πρώτη φορά μαμά στα 23.

darmousli-me-ton-gio-tis.jpg

H Μάρα Δαρμουσλή με τον γιο της στο κολυμβητήριο.

«Με τον Άγγελο έχω κενά V μνήμης, όχι γιατί τα έχω ξεχάσει, αλλά γιατί δεν τα είχα ζήσει. Στα 23 μου, όταν έκανα τον Άγγελο, ζούσα τη φρενίτιδα της μέσης Ελληνίδας μάνας, συζύγου και εργαζόμενης.

Με το που γέννησα έπρεπε μετά από τρεις εβδομάδες να επιστρέφω στη δουλειά γιατί είχα συμβόλαια που έτρεχαν στο εξωτερικό.

Ήταν η εποχή που είχα αποκλειστικές συνεργασίες με διεθνή brands - με την Carita συνεργαζόμουν 8 συνεχόμενα χρόνια, το ίδιο με τη LOreal.

Πλέον το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Είμαι μια full time μαμά που ασχολείται 25 ώρες το 24ωρο με τον μικρό!», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!

darmousli-me-gious.JPG

Η Μάρα Δαρμουσλή με τους δύο γιους της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved