Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Οι δικές μου λατρείες» - Η φώτο με τους γονείς και την αδερφή της

Μια σπάνια φωτογραφία με τους γονείς και την αδερφή της δημοσίευσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Οι δικές μου λατρείες» - Η φώτο με τους γονείς και την αδερφή της
instagram @ peggy_trikalioti_official

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με την κόρη της Φραντζέσκα, τον σύζυγό της, Θανάση Δόση και φυσικά φωτογραφίες από τα θεατρικά έργα που συμμετέχει.

https://www.instagram.com/p/Cg66XjrIDW0

Εκτός από την οικογένειά της όμως και τη δουλειά της, πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία από τις άλλες "δικές της λατρείες". Την μαμά της, τον μπαμπά της και την αδερφή της.

pegki-trikalioti-goneis-aderfi.jpg

"Μπαμπακούλης, Μανουλίτσα και αδέλφι... Οι δικές μου λατρείες", σχολίασε στο insta story που δημοσίευσε. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, μοιάζει αρκετά με την αδερφή της (μόνο το χρώμα μαλλιών διαφέρει) και μοιάζει επίσης και με τον μπαμπά της.

«Οι γονείς μου λένε ότι βλέπουν εμένα στην κόρη μου»

https://www.instagram.com/p/Cfqt5xcLMEN

Σε συνέντευξη που είχε δώσει μερικά χρόνια στο περιοδικό ΟΚ, είχε πει για την κόρη της και τους γονείς της:

«Η μαμά μου λέει ότι είναι όπως ήμουν κι εγώ μικρή. Είναι γκρινιάρα όπως εγώ. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό παιδί. Είναι χαλαρή, ήσυχη. Οι γονείς μου λένε ότι βλέπουν εμένα σε εκείνη. Εμφανισιακά όμως μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της».

Η Φραντζέσκα μεγαλώνει σε μια οικογένεια που παίρνει αγάπη και αυτό το έμαθε μέσα από την μητέρα της και τον πατέρα της. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είχε μιλήσει γι' αυτό κάποια στιγμή σε μια άλλη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Down Town : «Τόσο εγώ όσο και ο άνθρωπός μου μεγαλώσαμε σε οικογένειες που μας έμαθαν να αγαπάμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν προβλήματα. Δεν υπάρχουν ιδανικές οικογένειες, ούτε ιδανικοί γονείς. Χαίρομαι όταν βλέπω την κόρη μου να προσεγγίζει ανθρώπους που μπορούν να της δώσουν προσοχή και αγάπη. Δεν τη ζητιανεύει την αγάπη…»

Δείτε μερικές φωτογραφίες της γλυκιάς Φραντζέσκας, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved