Νόνη Δούνια: Στόλισε φυσικό δέντρο - Είναι ψηλό και με υπέροχα στολίδια

 «Και του χρόνου  με υγεία», ευχήθηκε η πολιτικός.

Νόνη Δούνια: Στόλισε φυσικό δέντρο - Είναι ψηλό και με υπέροχα στολίδια

Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι καθημερινά γεμάτο με επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις…

Η Νόνη Δούνια προσπαθεί να προλάβει όσα περισσότερα γίνεται εντός 24ώρου αρχής γενομένης από τις ανάγκες των παιδιών και του συζύγου της.

Το πρόγραμμα που έχει καθιερώσει τη βοηθά να είναι συνεπής σε ορισμένες προτεραιότητες που έχει θέσει, αφού όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, θέλει να ετοιμάζει το πρωινό το παιδιών της αλλά και να πίνει τον πρώτο καφέ της ημέρας με τον σύντροφό της.

Το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χθες, η βουλευτής της ΝΔ στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Είναι φυσικό έλατο και τα στολίδια κυρίως μπάλες πολύχρωμες.

dounia-noni-stolise1.jpg

«Και του χρόνου με υγεία», ευχήθηκε στους followers της.

Προτεραιότητα, η οικογένεια

Για τη Νόνη Δούνια, η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, αναθεώρησε πολλά πράγματα στη ζωή της και δίνει πλέον βαρύτητα στα ουσιαστικά, προσπαθώντας τα υπόλοιπα να τα προσπερνά.

https://www.instagram.com/p/CdSM-7UqEkU

Η οικογένειά της είναι το στήριγμά της γι΄αυτό και θέλει να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν όλοι μαζί. Όσο για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να είναι ένας γάμος ευτυχισμένος, είχε πει μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Αν αφήσεις τη σχέση, χάνεται. Πρέπει να κάνεις μικρά πράγματα που έκανες και στην αρχή και δεν πρέπει να σταματήσεις».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved