Αλέκα Καμηλά: Αυτή είναι η 17χρονη κόρη της

Η Μίλα μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα!

Αλέκα Καμηλά: Αυτή είναι η 17χρονη κόρη της

Αλέκα Καμηλά, Μίλα Στογιάκοβιτς

Είχε να μοιάσει! Η κόρη της Αλέκας Καμηλά και του Πέτζα Στογιάκοβιτς, Μίλα, είναι 17 ετών και πρόσφατα την είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε η μητέρα της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή την αποφοίτηση του γιου της, Αντρέι.

https://www.instagram.com/p/CsgopoGJUzQ

Στη φωτογραφία βλέπουμε όχι μόνο την 17χρονη κόρη της, αλλά την ίδια, τον σύζυγό της, καθώς και τους γιους της Αντρέι και Μαξ. Η αλήθεια είναι ότι συχνά το τελευταίο διάστημα αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο με τον μεγαλύτερο γιο της, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, Πέτζα στο μπάσκετ, χωρίς να δείχνει τα άλλα δύο παιδιά της.

aleka-kamila-kori-mila.jpg

Πέτζα Στογιάκοβιτς, Μίλα, Αντρέι, Αλέκα Καμηλά και Μαξ

Τελευταία φορά που είχαμε δει τη Μίλα, ήταν πριν μερικούς μήνες, με αφορμή τα 17α γενέθλιά της. Τότε το πρώην μοντέλο είχε δημοσιεύσει φωτογραφία που την έδειχνε σε αρκετά μικρή ηλικία.

«Δείτε αυτή την πριγκίπισσα! Έγινε 17 σήμερα! Χαρούμενα γενέθλια Μίλα ❤️ Η ζωή μου δεν θα ήταν ίδια χωρίς εσένα. Κοριτσάρα μου!!!!»

mila-kori-kamila.jpg

Μίλα Στογιάκοβιτς

Η Μίλα έχει μακριά μαλλιά και είναι πολύ όμορφη και μοιάζει αρκετά στον πατέρα της, Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Οι σπάνιες αναρτήσεις με τη Μίλα Στογιάκοβιτς

Η Αλέκα Καμηλά έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media. Ανάμεσα σε αυτά τα στιγμιότυπα είναι και μερικά με τη Μίλα.

https://www.instagram.com/p/B9GemAMJ-Sx
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved