Αλέκα Καμηλά: Έχει επέτειο γάμου και δημοσίευσε φώτο από την τελετή

Οι φωτογραφίες και το μήνυμά της για την επέτειο.

Αλέκα Καμηλά: Έχει επέτειο γάμου και δημοσίευσε φώτο από την τελετή

Επέτειο γάμου έχουν η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς.

Το ζευγάρι, ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με τα τρία του παιδιά και επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας, κυρίως το καλοκαίρι.

Η Αλέκα Καμηλά με αφορμή την επέτειο γάμου, επέλεξε μια σειρά από φωτογραφίες της ημέρας που παντρεύτηκαν και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας το εξής:

«Μια φορά κι έναν καιρό....17 χρόνια παρέα, 14 χρόνια γάμου , 3 παιδιά , καμμία εικοσαριά μετακομίσεις και επανεκκινήσεις ....και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα... “We love each other, don’t we?” ??@pedjastojakovic #happyanniversary #lovethislife»


https://www.instagram.com/p/CFKvMvPJe60/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωριμία με τον σύζυγό της

Το πρώην μοντέλο γνώρισε τον σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Μια κοινή τους φίλη επέμενε να γνωριστούν και βγήκαν ραντεβού στα τυφλά.

Λίγο μετά το γάμο τους, γεννήθηκαν τα παιδιά τους , η Μίλα, ο Αντρέι και ο Μαξ και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές πολιτείες το καθένα. Όπως είχε πει μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή «Όλα», είχαν αλλάξει πολλές πολιτείες στην Αμερική όχι απλά πόλεις. Έχει παραδεχτεί ότι είναι μεγαλύτερή του και το πρώτο διάστημα το έκρυβε από τα παιδιά της.

Στην ίδια εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι το πρώτο διάστημα η εκδήλωση θαυμασμού των γυναικών προς το σύζυγό της ήταν ορισμένες φορές εκνευριστική και άγγιζε τα όρια της υπερβολής. Ως ζευγάρι αντιμετώπισε κρίση στο γάμο του όχι όμως να φτάσει στο σημείο του χωρισμού.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να είναι καλά και να γιορτάσουν μαζί και την χρυσή επέτειο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved