Αλέκα Καμηλά: Δημοσίευσε στιγμιότυπα με τα τρία της παιδιά σε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο

Στιγμιότυπα με τα τρία της παιδιά, Μίλα, Αντρέι και Μαξ, δημοσίευσε η Αλέκα Καμηλά.

Αλέκα Καμηλά: Δημοσίευσε στιγμιότυπα με τα τρία της παιδιά σε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Είναι παντρεμένοι από το 2006 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Μίλα, τον Αντρέι και τον Μαξ.

Σε ανάρτησή της τον Σεπτέμβρη του 2020 με αφορμή την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της είχε γράψει:

«Μια φορά κι έναν καιρό....17 χρόνια παρέα, 14 χρόνια γάμου , 3 παιδιά , καμία εικοσαριά μετακομίσεις και επανεκκινήσεις ....και ζήσανε αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα...

“We love each other, don’t we?»

https://www.instagram.com/p/CFKvMvPJe60

Το πρώην μοντέλο ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του στην Αμερική, με κάθε ευκαιρία, όμως, έρχονται στην Ελλάδα. Η Αλέκα Καμηλά είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις με τα παιδιά της στο Instagram ήταν τον περασμένο Αύγουστο, με αφορμή τα 18α γενέθλια του γιου της, Αντρέι.

Το πρώην μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία του ενήλικα πλέον Αντρέι που έχει κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών του. «Χαρούμενα 18α γενέθλια αγάπη μου» έγραψε.

https://www.instagram.com/p/ChXBTqktu_C

Αλέκα Καμηλά: Δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο βίντεο με οικογενειακά στιγμιότυπα

Μία νέα δημοσίευση στην οποία μοιράστηκε οικογενειακά στιγμιότυπα έκανε η Αλέκα Καμηλά μερικές μέρες πριν. Το πρώην μοντέλο δημιούργησε ένα βίντεο με πολλές οικογενειακές φωτογραφίες οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη πολύ γρήγορα.

Στα στιγμιότυπα αποτυπώνεται το πόσο αγαπημένη οικογένεια είναι, αλλά και το πόσο έχουν μεγαλώσει τα τρία παιδιά του ζευγαριού.

Απολαύστε το.

https://www.instagram.com/p/CiOq8OLAA7n

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η Αλέκα Καμηλά με τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved