Μάρα Δαρμουσλή: Η ανάρτηση για τον μικρό της γιο και οι τρεις φώτο του

Ένα χρόνο στον κολυμβητήριο το #minitsatsaki της και έκανε μια απίθανη ανάρτηση η Μάρα Δαρμουσλή.

Μάρα Δαρμουσλή: Η ανάρτηση για τον μικρό της γιο και οι τρεις φώτο του

Η Μάρα Δαρμουσλή με τον μικρό της γιο

Ο μικρός της γιος έκλεισε έναν χρόνο κολύμβησης και η Μάρα Δαρμουσλή δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για εκείνον!

«1 χρόνος πλιτς πλατς με 2 εβδομάδες μόνο αποχής λόγω κρύου και ιώσεων! Η χαρά σου δεν περιγράφεται μόλις καταλαβαίνεις ότι φτάσαμε. Έχετε δει μωρό να το ξυπνάτε και μόλις αντικρύζει τα αποδυτήρια να γελάει από τη χαρά του;! Βγαίνεις από βουτιά και δε σ’ ενοχλεί το νερό, αλλά η φράντζα! Για όσο κρατήσει και όσο γουστάρεις, μαζί σου κι εγώ, είτε μέσα είτε απ’ έξω! Σ’ αγαπώ μικρό μου» έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντας τις τρεις φωτογραφίες του μικρού της γιου.

Η Μάρα Δαρμουσλή προσπαθεί να ξεχάσει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο σύζυγός της, Βασίλης Τσατσάκης ύστερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο εστιατόριο του στην Νέα Σμύρνη και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο.

Μια δοτική και περήφανη μαμά και για τους δυο γιους της η Μάρα Δαρμουσλή

Παράλληλα είναι πλήρως αφοσιωμένη στα δυο της παιδιά. Τους δυο γιους της που καθημερινά δείχνει πόσο περήφανη είναι και για τους δύο.

Μπορεί να έχει δώσει βαρύτητα στην ανατροφή και τη φροντίδα του μικρού της γιου, όμως στηρίζει και βρίσκεται στο πλευρό και του μεγάλου της γιου, Άγγελου, που πρόσφατα βρέθηκε στην 3η θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Muay Thai που ολοκληρώθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Πριν λίγες εβδομάδες η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της που τον δείχνει το βάθρο των νικητών με... μαυρισμένο μάτι.

mara-darmousli-gios.jpg

Χάλκινο μετάλλιο για τον Άγγελο Καπώνη

«3η Θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muay Thai που ολοκληρώθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας. Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή και στο καμάρι μου @aggeloskaponis !Είμαι περήφανη για σένα ούτως ή άλλως παιδί μου, αλλά τώρα πήρες κι εσύ μια ικανοποίηση για τις προσπάθειες σου. Το μέλλον μπροστά σου κι η αγάπη μου μαζί σου. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μάνες και τους πατεράδες που βλέπουν και αγωνιούν όταν μάχονται τα παιδιά τους κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αχ, Άγγελέ μου, λίγο βούτυρο δεν έβαλες στο μάτι;!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved