Νάντια Γιαννακοπούλου: Η selfie με τις τρεις κόρες της

Μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της δημοσίευσε στο Instagram η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Η selfie με τις τρεις κόρες της

Mάξιμος Μουμούρης και Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι υποψήφια και σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές και όλο το τελευταίο διάστημα η καθημερινότητά της περιλαμβάνει συναντήσεις, προεκλογικές εκδηλώσεις και πολύ τρέξιμο. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο σύζυγός της Μάξιμος Μουμούρης με τον οποίο είναι ζευγάρι πάνω από 18 χρόνια.

giannakopoulou-moumouris-2.jpeg

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες και όλα αυτά τα χρόνια κρατά τις οικογενειακές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.. Μόνη εξαίρεση οι αναρτήσεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου με αφορμή γενέθλια, γιορτές και ιδιαίτερες περιστάσεις.

Τον Γενάρη η μικρή κόρη του ζευγαριού έγινε εννέα ετών. Η πολιτικός είχε γράψει στο Instagram «Μέσα στο απίστευτο τρέξιμο όλης αυτής της περιόδου, ένα μικρό διάλειμμα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της μικρής μας Γκρατσιέλλας! Χρόνια πολλά γλυκό μας πλασματάκι! Πολύχρονη και ευτυχισμένη αγάπη μου!».

mikri-kori-moumouri-giannakopoulou.jpg

Παρακάτω ακόμα μία φωτογραφία με την μεσαία τους κόρη, Ιωάννα, τον περασμένο Μάρτη, λίγο πριν τη σχολική γιορτή της 25ης.

giannakopoulou-moumouris-stoli-kori-(1).jpg

Η selfie με τα τρία κορίτσια

Μία selfie με τις τρεις κόρες της δημοσίευσε λίγες μέρες πριν η Νάντια Γιαννακοπούλου. Την ανάρτηση έκανε με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, γράφοντας:

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου».

Τα τρία κορίτσια έχουν μεγαλώσει αρκετά. Οι δύο μεγαλύτερες, Κατερίνα και Ιωάννα, μοιάζουν περισσότερο στον μπαμπά τους, ενώ η μικρότερη έχει ανοιχτόχρωμα μάτια και χαρακτηριστικά και από τους δύο της γονείς.

nadia-giannakopoulou-kores.jpg

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Οκτώβρη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για την οικογένειά του και τη σχέση με τις τρεις κόρες του. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι πλέον παρακαλάει τις δύο μεγάλες κόρες του να έρθουν να τον δουν στο θέατρο, ενώ στο δίλημμα εάν για εκείνες είναι περισσότερος μπαμπάς ή φίλος απάντησε:

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω»

https://www.instagram.com/p/CltXMLDNd3q
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved