Μουμούρης – Γιαννακοπούλου: Η αυθόρμητη φωτογραφία με τις τρεις κόρες τους

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Νάντια Γιαννακοπούλου στο Instagram.

Μουμούρης – Γιαννακοπούλου: Η αυθόρμητη φωτογραφία με τις τρεις κόρες τους

Έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Νάντια Γιαννακοπούλου με τις κόρες της και τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη. Αφορμή οι γιορτινές μέρες και οι ολιγοήμερες διακοπές στην ορεινή Αρκαδία.

Η πολιτικός είναι η μόνη που είναι ενεργή στα Social Media, μιας και αγαπημένος ηθοποιός δεν έχει καν Instagram. Οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τις λιγοστές φωτογραφίες με τις κόρες της έχει δημοσιεύσει με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια, ονομαστικές γιορτές, άνοιγμα σχολείων κ.α.

Τη νέα φωτογραφία με τα τρία κορίτσια και τον Μάξιμο Μουμούρη δημοσίευσε στο Instagram η πολιτικός ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θέλοντας έτσι να στείλει τις ευχές της για το νέο έτος.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Μάξιμος Μουμούρης έχουν τις κόρες τους αγκαλιά και ποζάρουν στον φακό. Η φωτογραφία είναι αυθόρμητη και αποτυπώνει τη χαρά των ημερών.

«Ας φέρει το 2023 χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλον τον κόσμο. Καλή χρονιά» έγραψε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/Cm4j-4MqnO0

Μάξιμος Μουμούρης – Νάντια Γιαννακοπούλου: 18 χρόνια μαζί

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου γνωρίστηκαν στο σχολείο, αλλά έγιναν ζευγάρι αρκετά χρόνια αργότερα, όταν ήταν φοιτητές. Σήμερα μετρούν πάνω από 18 χρόνια κοινής πορείας, έχουν δημιουργήσει μία δεμένη και αγαπημένη οικογένεια και είναι ο ένας το στήριγμα του άλλου σε κάθε βήμα και κάθε δύσκολη ή εύκολη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/Ck_vgOGNIAA

Η μεγάλη τους κόρη, Κατερίνα, έγινε φέτος 14 ετών. Ακολουθεί η Ιωάννα που είναι δύο χρόνια μικρότερη και έπειτα η Γκρατσιέλα που γεννήθηκε το 2013.

Δείτε φωτογραφίες του ηθοποιού και της Νάντιας Γιαννακοπούλου με τις τρεις κόρες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved