Γιαννακοπούλου - Μουμούρης: Η ανάρτηση για τη 12χρονη κόρη τους

Η μεσαία κόρη του ζευγαριού είχε την ονομαστική της γιορτή μερικές μέρες πριν. 

Γιαννακοπούλου - Μουμούρης: Η ανάρτηση για τη 12χρονη κόρη τους

Ολοένα και πιο συχνές είναι οι αναρτήσεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου με τις κόρες της. Πρόσφατα είχαμε δει στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές στην ορεινή Αρκαδία.

Λίγες μέρες πριν η πολιτικός δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία, αυτή τη φορά της μεσαίας κόρης της. Η 12 πλέον ετών Ιωάννα είχε την ονομαστική της γιορτή και η Νάντια Γιαννακοπούλου της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία της ανάρτηση:

«Σήμερα γιορτάζουμε το μικρό μας κοριτσάκι. Χρόνια πολλά αγάπη μου!»

Η μεσαία κόρη της πολιτικού και του Μάξιμου Μουμούρη μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της, τόσο στα χρώματα όσο και στα χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CnFbs-rqNTI

Η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης είναι πάνω από 18 χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μία αγαπημένη και δεμένη οικογένεια.

Εκτός από την Ιωάννα, έχουν ακόμα την 14χρονη Κατερίνα και την Γκρατσιέλα που φέτος θα γίνει 10 ετών.

https://www.instagram.com/p/Cles1YmtQzl

Μάξιμος Μουμούρης: «Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μερικούς μήνες πριν για την οικογένειά του και τις κόρες του σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα»

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι παρακαλάει τις κόρες του να έρθουν να τον δουν στο θέατρο, ενώ στην ερώτηση εάν για εκείνες είναι περισσότερο μπαμπάς ή φίλος απάντησε:

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα περισσότερο όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω».

https://www.instagram.com/p/Cm4j-4MqnO0
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved