Jennifer Lopez: Πώς νιώθουν τα παιδιά της που έχουν διάσημους γονείς

Ποιες είναι οι δικές της αγωνίες και από τι θα ήθελε να προστατέψει τα δίδυμα.

Jennifer Lopez: Πώς νιώθουν τα παιδιά της που έχουν διάσημους γονείς

Η Jennifer Lopez  με τα δίδυμα παιδιά της.

Η Jennifer Lopez είναι μητέρα δύο έφηβων παιδιών, των δίδυμων Max και Emme.

Η πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει πλήρη επίγνωση πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνουν τα δίδυμα με δύο διάσημους γονείς ( πατέρας τους είναι ο τραγουδιστής Marc Anthony).

Μιλώντας στο Audacy για τη νέα της ταινία του Netflix «The Mother», η 53χρονη Lopez αποκάλυψε από τι θα ήθελε να προστατεύσει τα παιδιά της:

« Απ΄όλα. Είναι τόσα πολλά… Νομίζω ότι το να είσαι παιδί διάσημων γονιών δεν είναι κάτι που μπορούν να καταλάβουν πολλοί άνθρωποι και το καταλαβαίνω κι εγώ ( για τα παιδιά μου) γιατί δεν είναι κάτι που το διάλεξαν».

https://www.instagram.com/p/CaTq9wgD2ez

Και συνέχισε λέγοντας ότι «μόλις άρχισαν να με ενημερώνουν για το πώς τους συμπεριφέρονται οι άνθρωποι».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι δεν βλέπουν τα παιδιά της γι' αυτό που είναι. «Και νομίζω ότι πρέπει να τους είναι πολύ δύσκολο. Οπότε θα ήθελα πολύ να μπορώ να τους προστατεύσω από όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

jennifer-lopez-me-paidia.jpg

Instagram/ jlo

Δηλώνει επίσης αποφασισμένη να τα προστατεύσει από το να «κριθούν» : «Όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τον εκφοβισμό, όπως είπες· δεν έχει σημασία ποιος είσαι, μπορεί να εκφοβιστείς. Αλλά το να κρίνεσαι από ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζεις κατά κάποιον τρόπο, είναι νομίζω πολύ δύσκολο για τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να είναι ο εαυτός τους. Ξέρουν ότι υπάρχει ένας φακός πάνω τους και αυτό είναι δύσκολο».

Μίλησε επίσης για το πώς ο πόνος είναι απαραίτητο κομμάτι της ζωής η ίδια πάντως νιώθει ότι «θα ήθελα να τους προστατέψω από τα πάντα».

https://www.instagram.com/p/CLnMuscpNFZ

«Δεν θέλεις ποτέ να νιώσουν μια στιγμή πόνου στη ζωή τους, αλλά αυτό δεν είναι ρεαλιστικό», εξήγησε η Lopez καταλήγοντας: «Συνειδητοποιείς όσο μεγαλώνεις, ότι, ναι ο πόνος είναι απαραίτητος. Ο πόνος είναι πραγματικά καλός. Ο πόνος σε κάνει να νιώθεις λίγο σαν πολεμιστής όταν τον ξεπερνάς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved