J.Lo: Αυτά είναι τα δύο smoothie που τη βοηθούν και έχει αυτή τη σιλουέτα

Δείτε τη συνταγή για το smoothie της Jennifer Lopez και φτιάξτε το κι εσείς. 

J.Lo: Αυτά είναι τα δύο smoothie που τη βοηθούν και έχει αυτή τη σιλουέτα

Μπορεί το 2019 η Jennifer Lopez να γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της, παραμένει όμως μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη.

Η Λατίνα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών έχει φυσική ομορφιά κι ένα αξιοζήλευτο κορμί που πολλές γυναίκες ακόμα και κατά πολύ μικρότερές της θα ήθελαν να έχουν.

Τι κάνει η αγαπημένη celebrity και παραμένει μία καλλονή με ένα αψεγάδιαστο σώμα;

Η γυμναστική είναι ενταγμένη στην καθημερινή της ρουτίνα, όπως επίσης και η προσεγμένη διατροφή. Κατά καιρούς η διάσημη μαμά έχει μοιραστεί σε συνεντεύξεις της τα μικρά μυστικά ομορφιάς αλλά διατροφής της. Ένα από αυτά είναι το smoothie που πίνει κάθε πρωί διατροφή.

Δείτε παρακάτω την πρώτη αγαπημένη της συνταγή και δοκιμάστε να τη φτιάξετε κι εσείς!

Υλικά:

  • 1 χούφτα σπανάκι
  • 1 παγωμένη μπανάνα
  • 1 γάλα ρυζιού
  • 2 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου
  • 1 κ.σ. σκόνη πρωτεΐνης

Εκτός από αυτή όμως, έχει ακόμη μία αγαπημένη συνταγή που μάλιστα την έδειξε στον γιατρό των διασήμων. Δείτε τη να το φτιάχνει και σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξεφουσκώσετε από το φαγητό των γιορτών.



Τα παραπάνω smoothies, δεν είναι μόνο θρεπτικά, αλλά την κρατάνε χορτάτη μέχρι το επόμενο γεύμα και τη βοηθάνε να διατηρεί τη σιλουέτα της. Για του λόγου το αληθές, δείτε κάποιες εντυπωσιακές φωτογραφίες της διάσημης μαμάς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved