Ευδοκία Ρουμελιώτη: Πήγε βόλτα με τον γιο της και χόρεψε μαζί του

H ανάρτησή της συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Πήγε βόλτα με τον γιο της και χόρεψε μαζί του
Instagram @ evdokia.roumelioti

Στην Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν αρέσει η υπερέκθεση.

Προσπαθεί να κρατά μια ισορροπία όσον αφορά την προσωπική και επαγγελματική της ζωή χωρίς ωστόσο να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας αφού είναι μέρος της δουλειάς της.

Τα τελευταία χρόνια είναι περισσότερο ενεργή στο Instagram κάνοντας αναρτήσεις πιο προσωπικές και αυθόρμητες.

Σε αρκετές από αυτές βλέπουμε και τον μοναχογιό της Δημήτρη. Μαζί κάνουν πολλά πράγματα: μαγειρεύουν, ζωγραφίζουν, παίζουν.

https://www.instagram.com/p/CWn0qh5IQlI

Τις προάλλες πήγαν βόλτα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και χόρεψαν μαζί. Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία με το εξής σχόλιο:«Πρωινό Κυριακής χορεύοντας μαζί του …..».

https://www.instagram.com/p/CjfUQ2EoFJs

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πολλά σχόλια.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Μια ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά

Η ηθοποιός λατρεύει τον 7χρονο γιο της. Αγαπά όμως εξίσου και τους γιους του άντρα της Νικηφόρου Χαραγκιώνη από τον πρώτο του γάμο.

«Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει τα παιδιά, αλλά αυτός που τα μεγαλώνει. Επειδή λοιπόν εγώ έχω συμβάλλει στο μεγάλωμα αυτών των παιδιών, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παρουσία της μαμάς τους που είναι πάρα πολύ καθοριστική και σημαντική, είναι παιδιά μου.

Επίσης είναι παιδιά του συζύγου μου, τον οποίο αγαπάω και έχω επιλέξει να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου. Τα παιδιά του είναι ίσως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, άρα δεν μπορεί να μην είναι και δικό μου. Όταν δεν αγαπάς τα παιδιά του άντρα σου, σαν δικά σου παιδιά, κάτι πάει πολύ λάθος», είχε πει μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει αναρτήσει η ηθοποιός από ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved