Τζένη Θεωνά: «Σε ποιο βαθμό πρέπει να οριοθετήσεις ένα παιδί;»

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της έχει δημοσιεύσει η Τζένη Θεωνά το τελευταίο διάστημα.

Τζένη Θεωνά: «Σε ποιο βαθμό πρέπει να οριοθετήσεις ένα παιδί;»

Η Τζένη Θεωνά τους τελευταίους μήνες δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της. Οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της και περιλαμβάνουν στιγμιότυπα με τους καλεσμένους της στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ ή με τους συμπρωταγωνιστές της από την τηλεοπτική σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις με τον γιο της ήταν αυτή με αφορμή τα γενέθλιά της τον περασμένο Μάρτη. Το αγοράκι γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του με συγγενείς και φίλους. Η τούρτα είχε φυσικά τον αγαπημένο του Spiderman ενώ ο μπουφές είχε γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές.

https://www.instagram.com/p/CrNciXtMJEk

Ακόμα μία ανάρτηση με τον γιο της έκανε η ηθοποιός λίγες μέρες πριν. Η ανάρτηση αυτή αφορούσε γενικά τη μητρότητα, την ανατροφή παιδιών, το σωστό και το λάθος. Η ίδια με ένα hashtag της, τις χαρακτήρισε «τυχαίες σκέψεις». Έγραψε λοιπόν:

«Τεσσάρων ετών. Μαγική ηλικία με πηγαίο αυθορμητισμό. Σε ποιο βαθμό πρέπει να οριοθετήσεις ένα παιδί; Ποια από τα χαρακτηριστικά του που σε προκαλούν είναι δύσκολα για εσένα αλλά χρήσιμα για εκείνον και την μετέπειτα ζωή του; Πόσες από αυτές τις φορές που συμμορφώνεις συνδέονται απευθείας με κοινωνικούς καθωσπρεπισμούς ή με την παρέμβαση άλλων μαμάδων;

Το τελευταίο, έχοντας ένα ζωηρό παιδάκι, είναι για εμένα το πιο ζόρικο. Τα παιδιά μας θα πρέπει αύριο να συμβιώσουν και να συνεργαστούν. Νιώθω πως τους μαθαίνουμε να διεκδικούν και να κερδίζουν και πολύ λιγότερο να μοιράζονται, να συμπονούν ακόμα κι ενίοτε να υποχωρούν δίχως να πληγώνονται. Έτσι επιβεβαιώνεται το δικό μας "εγώ" αλλά ίσως μετατρέπουμε την παιδική χαρά από χαρά σε πεδίο διαμάχης. Μήπως μπορούν να τα λύσουν καλύτερα μόνα τους; Μήπως να συγκεντρωθούμε στο να καλλιεργήσουμε αυτήν ακριβώς την δεξιότητα και να περιορίσουμε την δική μας επεμβατικότητα στην απολύτως απαραίτητη; Τελικά ποιος κερδίζει και τι κερδίζει στην περιπέτεια της ενηλικίωσης; #randomthoughts #parenting».

https://www.instagram.com/p/CsGcFmBM2fp

Παρακάτω και ακόμα ένα στιγμιότυπο με τον Αρίωνα στου αγρού. «Έρωτας» έγραψε ηθοποιός στο Instagram Story της.

tzeni-theona-gios.jpg

Η Τζένη Θεωνά έχει μιλήσει για τον γιο της και τη μητρότητα σε συνεντεύξεις της.

Για τον γιο της είχε πει στη Νάντια Κοντογιώργη:

«Ο Αρίωνας είναι φανταστικός τύπος. Είναι cool άτομο, πολύ καλός, κάνουμε ωραία παρέα… Εγώ θα τον ήθελα για φίλο μου! Έχω να πάρω πάρα πολλά από τον Αρίωνα. Με έχει κάνει λιγότερο εγωίστρια, πιο υπομονετική…».

Αντίστοιχα για τη νέα τους καθημερινότητα μετά τον ερχομό του μωρού, ο Δήμος Αναστασιάδης είχε πει στο περιοδικό ΟΚ:

«Και μόνο το κεφάλαιο «παιδί» αλλάζει τελείως τη σχέση. Ακόμη και στα πράγματα που έχεις να κουβεντιάσεις πια με τον άλλο. Το να δημιουργήσεις μια ζωή είναι κάτι τόσο συγκλονιστικό, που από μόνο του αυτό κάνει τη σχέση με τη σύντροφό σου τελείως διαφορετική. Από την άλλη, όπως σου ανέφερα και πριν, η Τζένη είναι μια γυναίκα που έχω πολλούς λόγους να θαυμάζω, να εκτιμώ και να σέβομαι απεριόριστα. Την αγαπώ τόσο πολύ που θεωρώ ότι είναι σε όλα της μοναδική».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved