Τips για μαμάδες: Έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε τα παπούτσια σας

Έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια ώστε να τα βρίσκετε ανά πάσα στιγμή.

Τips για μαμάδες: Έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε τα παπούτσια σας

Γυναίκα τακτοποιεί τα παπούτσια της.

Bigstock

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της συλλογής παπουτσιών σας, η οργάνωση τους σας διευκολύνει να τα έχετε πάντα τακτοποιημένα και επίσης να τα βρίσκετε χωρίς να κάνετε άνω - κάτω την ντουλάπα σας.

Ανάλογα με το είδος των παπουτσιών και την εποχή οι λύσεις αποθήκευσης που έχετε είναι οι εξής:

https://www.instagram.com/p/CHrFsKGJBhE

Ντουλάπα

Η ντουλάπα είναι από τους πιο συνηθισμένους χώρους αποθήκευσης των παπουτσιών. Πριν ξεκινήσετε την ταξινόμηση κάντε έναν σωστό διαχωρισμό: χειμερινά, ανοιξιάτικα, καλοκαιρινά παπούτσια. Φροντίστε να δωρίσετε ζευγάρια που δεν φοράτε ή αυτά που δεν είναι άνετα. Πετάξτε ό,τι έχει φθαρεί ή δεν επισκευάζεται. Στη συνέχεια μετρήστε πόσα ζευγάρια από κάθε τύπο έχετε, ώστε να ξέρετε πόσο χώρο θα χρειαστείτε.

Οι κλιμακωτές σχάρες παπουτσιών εντός της ντουλάπας είναι ιδανικές για τα παπούτσια που φοράτε συχνά. Αν πάλι υπάρχουν ράφια, τοποθετείστε τα κουτιά με τα παπούτσια ( μην ξεχνάτε να αναγράφετε σε κάθε κουτί το είδος του παπουτσιού).

Επίσης μπορείτε να κρεμάσετε μέσα στην ντουλάπα ειδικές θήκες με πολλές θέσεις για παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/CD9YUiSg7ZG

Κουτιά

Τα διάφανα κουτιά προστατεύουν τα παπούτσια από τη σκόνη αλλά και την υγρασία. Προμηθευτείτε σε διάφορα μεγέθη για να αποθηκεύσετε τις μπότες, τα μποτάκια, τα αθλητικά των παιδιών. Μπορείτε να τα στοιβάζετε το ένα πάνω από το άλλο για εξοικονόμηση χώρου, στην αποθήκη ή απλά κάτω από το κρεβάτι.

https://www.instagram.com/p/CbvFGFrAQqE

Κρεμαστά ράφια ή σχάρες παπουτσιών

Τα κρεμαστά ράφια ή οι σχάρες παπουτσιών είναι ιδανικές για να τακτοποιήσετε τα παπούτσια της οικογένειάς σας. Ως πλέον ενδεδειγμένος χώρος είναι κάτω από τη σκάλα ή πίσω από την πόρτα.

Πάρτε ακόμα περισσότερες ιδέες για την οργάνωση των παπουτσιών σας στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved