Ρούλα Ρέβη: Η φώτο με την κόρη της - «Μπορείτε να νιώσετε την αγάπη σε αυτή τη φωτογραφία;»

Μια τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της, Ειρήνη, έκανε η Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη: Η φώτο με την κόρη της - «Μπορείτε να νιώσετε την αγάπη σε αυτή τη φωτογραφία;»

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη και Άγγελο τον Σεπτέμβριο του 2015. Τα μικρά τους τα λατρεύουν και δείχνουν πόση αδυναμία τους έχουν με κάθε ευκαιρία. Μάλιστα οι αναρτήσεις στο παρελθόν ήταν περισσότερες και συχνότερες, σε αντίθεση με τώρα.

Βλέπετε η Ρούλα Ρέβη δεν αναρτά τόσο συχνά πια φωτογραφίες με τα μονάκριβα αγγελούδια της και εμείς δεν έχουμε πια την ευκαιρία να θαυμάζουμε το φωτογραφικό της ταλέντο αρχικά και έπειτα τις στιγμές που περνά μαζί με τα παιδιά της.

Η φωτογραφία με την Ειρήνη Χρυσή μετά από καιρό

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η φωτογράφος δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία που δείχνει την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της της την 8χρονη Ειρήνη. «Μπορείτε να νιώσετε την αγάπη αυτής της φωτογραφίας;», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και σχόλια όπως: «Τη νιώθω και περισσεύει Ρούλα μου», «Φυσικά και ναι», «Λιώνω» και «Σαν αυτή την αγκαλιά που μας κάνουν τα παιδιά μας δεν έχει!».

eirini-xrisi-totsika.jpg

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε με αφορμή την ημέρα αγκαλιάς και εμείς με τη σειρά μας μπορούμε να νιώσουμε όλη την αγάπη που κρύβει αυτή η αγκαλιά.

Αναρτήσεις με την Ειρήνη και τον Άγγελο

Μιας και η Ρούλα Ρέβη έχει καιρό να αναρτήσει φωτογραφίες με τα παιδιά της αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από αυτές που ξεχωρίζουμε στον λογαριασμό της. Ποια είναι η δική σας αγαπημένη από αυτές;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved