Νίκος Πορτοκάλογλου: Φωτογραφίζει τη γυναίκα του και την εγγονή του

Νίκος Πορτοκάλογλου

Μια τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Παππούς έγινε για πρώτη φορά ο Νίκος Πορτοκάλογλου πριν δύο χρόνια. Η κόρη του, Θάλεια, έγινε μαμά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Κοριτσάκι, που περπατάει και βολτάρει χέρι-χέρι με τη γιαγιά και σύζυγο του γνωστού καλλιτέχνη, Μαρίνα Κασιώτη.

Η Μαρίνα Κασιώτη, σύζυγος του Νίκου Πορτοκάλογλου κάνει βόλτα με την εγγονή της.

«Δύο από τις τέσσερεις γυναίκες της ζωής μου. Καλημέρα σας!🌹#woman #girl #wife #granddaughter #spring», σχολίασε κάτω από την τρυφερή φωτογραφία ο Νίκος Πορτοκάλογλου και τα σχόλια γνωστών, φίλων και θαυμαστών έπεσαν βροχή.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Κατσιώτη έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Θάλεια και το Λευτέρη. Σε λίγες ημέρες θα γιορτάζουν τα 40 χρόνια γάμου και μαζί κάνουν σπάνια επίσημες δημόσιες εμφανίσεις. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του, προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που παρά τα πολλά χρόνια της κοινής πορείας, συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον έρωτα και την αγάπη στη σχέση τους.

Ο ερχομός της εγγονής του

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τον Ιούλιο του 2019 είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα νέα της γέννησης της μικρής του εγγονής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τότε ο περήφανος παππούς είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας σχολιάζοντας: «Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχει αποκτήσει πλέον τρεις κόρες. Γιατί η κόρη της κόρης μου ειναι δυο φορές κόρη! Καλή εβδομάδα αγαπητοί μου. 🥂🎼🌷».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved