Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη του (pics)

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του!

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη του (pics)

Ο Νικός Πορτοκάλογλου είναι ένας τραγουδιστής που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του, τις προσωπικές του στιγμές και τα παιδιά του.

Προτιμά να μιλά μέσα από τη μουσική και σπάνια κάνει δημόσιες τοποθετήσεις. Αυτό άλλωστε τόσα χρόνια τον κάνει να ξεχωρίζει.

Ωστόσο πριν μερικές ημέρες ο αγαπημένος μας μουσικός δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία δείχνοντάς μας τα παιδιά του. Τον γιο του Λευτέρη και την κόρη του, Θάλεια, πώς ήταν 20 χρόνια πριν. Για τα παιδιά του είχε πει σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή πριν μερικά χρόνια: «Ξέρετε, σκέφτομαι συχνά πως η δουλειά μου μου έχει δώσει πολλές χαρές και επιτυχίες, αλλά τα μεγαλύτερα δώρα που έχω πάρει στη ζωή μου είναι τα δύο παιδιά μου. Και το πιο σπουδαίο με την πατρότητα: είναι, όπως λέτε, μια διαδρομή. Μια τεράστια, περιπετειώδης, απρόβλεπτη και μαγική διαδρομή. Έχω διαρκώς ανοιχτό διάλογο με τα παιδιά μου, που έχουν από καιρό ενηλικιωθεί, αλλά και με τους γονείς μου, που έχω χάσει εδώ και χρόνια».

Ο Λευτέρης όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί είναι μωρό και η Θάλεια τον κρατά στην αγκαλιά της. Είναι από τις λίγες και σπάνιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στον λογαριασμό του, μιας και είναι φειδωλός στις αναρτήσεις που σχετίζονται με την οικογένειά του.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που δημοσίευσε και όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής με τα παιδιά του στο Instagram.

Από τα σχόλια και μόνο θα καταλάβετε ότι αναρτήσεις με τα παιδιά του κάνει μόνο όταν υπάρχει λόγος, όπως για παράδειγμα η ημέρα των γενεθλίων τους.

Swipe up για να τις δείτε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved