«Αυτό το "σαμιαμίδι" γίνεται 21 χρονών άντρας! » - Τα χρόνια πολλά γνωστού τραγουδιστή στον γιο του

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου του, δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του ευχηθεί χρόνια πολλά!

«Αυτό το "σαμιαμίδι" γίνεται 21 χρονών άντρας! » - Τα χρόνια πολλά γνωστού τραγουδιστή στον γιο του

Ο Λευτέρης έγινε πια 21 ετών και μπαμπάς του δημοσίευσε μια αρκετά τρυφερή φωτογραφία του, απ' όταν ήταν ακόμη μωρό.

«Σήμερα αυτο το σαμιαμίδι γίνεται 21 χρονών άντρας! ?
#Lefteris #birthday #proud father», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και τα likes με τις ευχές διαδικτυακών του φίλων έπεσαν βροχή!

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά... όπως έχουμε γράψει και στο παρελθον, ο Λευτέρης ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του όπως κανείς μπορεί να δει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η μουσική κυλάει στις φλέβες του.

Η αγάπη του για την κιθάρα, μουσικό όργανο που λατρεύει και ο πατέρας του, φαίνεται ότι εκδηλώθηκε από πολύ νωρίς. Σε μια φωτογραφία παρακάτω θα τον δείτε να κρατά την κιθάρα του γνωστού τραγουδιστή απ' όταν ήταν μωρό ακόμη. Πλέον έχει αποκτήσει τις δικές του κιθάρες και όπως φαίνεται μελετά μόνος επί ώρες, ακούγοντας αγαπημένα ροκ και metal τραγούδια.

Ο Λευτέρης Πορτοκάλογλου, γιος του Νίκου Πορτοκάλογλου σπουδάζει μουσική στο Κονσερβατόριο του Άμστερνταμ. Το Κονσερβατόριο του Άμστερνταμ (CVA) είναι η μεγαλύτερη ακαδημία μουσικής στην Ολλανδία και προσφέρει προγράμματα στην κλασική μουσική, την τζαζ, την ποπ, την πρώιμη μουσική και την όπερα, όπως επίσης στη μουσική εκπαίδευση.



Δείτε τις φωτογραφίες πατέρα και γιου στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved