Νικολέττα Ράλλη: Η ανοιξιάτικη φωτογραφία της κόρης της στη φύση

Η μικρή Σοφία με ένα μπουκέτο λουλούδια στα χέρια.

Νικολέττα Ράλλη: Η ανοιξιάτικη φωτογραφία της κόρης της στη φύση

Νικολέττα Ράλλη

H Νικολέττα Ράλλη δημοσιεύει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες της κόρης της. Το κοριτσάκι θα γίνει τριών ετών τον Ιούνη, λατρεύει τη ζωγραφική και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το στιλ της.

https://www.instagram.com/p/CoUpgeBIIJU

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της παρουσιάστριας με την μικρή Σοφία; Αυτή ανήμερα της 1ης του Απριλίου.

«Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου, ο πιο μοσχομυριστός, ο πιο χρωματιστός, ο μήνας των γενεθλίων μου! Καλό μήνα σε όλους» έγραψε στο Instagram κάτω από μία φωτογραφία της μικρούλας στη φύση. Η Σοφία κρατά ένα μπουκέτο πολύχρωμα λουλούδια στα χέρια και αυτή τη φορά είναι ντυμένη casual.

nikoletta-ralli-kori-louloudia.jpg

Η Σοφία με μπουκέτο λουλούδια στα χέρια.

Η φωτογραφία πιθανά να είναι τραβηγμένη λίγες μέρες νωρίτερα στον Πλάτανο Αχαΐας, από όπου η Νικολέττα Ράλλη είχε δημοσιεύσει την παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CqQMbNio0jP

Η παρουσιάστρια απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα ενώ σε Q&A της στο Instagram έχει πολλές φορές πει ότι θα της άρεσε να επιστρέψει αρκεί να υπάρχουν, ωστόσο, οι κατάλληλες συνθήκες.

Προς το παρόν απολαμβάνει ακόμα περισσότερο χρόνο με την κόρη της με την οποία είναι αχώριστες. Κάνουν δημιουργικές δραστηριότητες, μαγειρεύουν, πηγαίνουν βόλτες.

ralli-spa-kori.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Νικολέττα Ράλλη είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Ανδρούτσο τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια. Σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τη σχέση του και το πώς «έδεσαν» από την πρώτη στιγμή.

«Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος. Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας, αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι κι αυτό δεν το ξέρεις αν δεν το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι, στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη…»

https://www.instagram.com/p/CoHr46pIHj3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved