Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Πάσχα στην Τήνο με τα παιδιά - Υπέροχες φωτογραφίες

Το ζευγάρι δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες από την παραμονή της στην Τήνο.

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Πάσχα στην Τήνο με τα παιδιά - Υπέροχες φωτογραφίες

H Ρούλα Ρέβη με τη κόρη της.

Και φέτος η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα επέλεξαν την όμορφη Τήνο για τις διακοπές του Πάσχα.

Το ζευγάρι ως γνωστόν διαθέτει σπίτι στο νησί και το επισκέπτεται συχνά με τα παιδιά του.

Τις πρώτες αναρτήσεις από την παραμονή τους στην Τήνο έκανε ο Αποστόλης Τότσικας.

Όμως και η Ρούλα Ρέβη ανέβασε πολλά insta stories. Σε πολλές από αυτά διακρίνονται τα παιδιά της, η Ειρήνη - Χρυσή και ο Άγγελος.

To σπίτι στην Τήνο

Το σπίτι της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα στην Τήνο είναι μόλις 55 τ.μ., κουκλίστικο με απρόσκοπτη θέα και μίνιμαλ στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/Cq7hdiXISO1

Μάλιστα η φωτογράφος σε παλιότερο ποστ της είχε πει γι' αυτό το σπίτι:

«Αυτό είναι το μαγικό μας μονοπάτι, από το σπίτι μας στη Τήνο μας οδηγεί κατευθείαν στη θάλασσα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη μας χαρά για αυτό το σπίτι ότι είναι κοντά σε μια πλούσια άγρια παραλία που τα πεντακάθαρα νερά της σε ρουφάνε μέσα της και σε κάνουν να ξεχνάς κάθε σου έννοια!

Αυτό το μικρό σπιτι είναι 55 τμ δεν έχουμε βίλα, το απόκτησε ο @apostolis_totsikas_official με τα πρώτα του χρήματα που αποφάσισε να τα επενδύσει σε αναμνήσεις για τους 2 μας και αργότερα για τα παιδιά μας!

Ξυπνάμε κάθε μέρα μέσα στις ελιές έχουμε υπέροχες αυλές και κάθε χρόνο αν μας μείνει και κανένα ευρώ φτιάχνουμε και από κάτι! Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτοί είμαστε και εμείς!

Το σπίτι μας μετράει 10 χρόνια φέτος και τα 6 από αυτά το απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας με αέρα, με άπνοια με τη θάλασσα να την ακούμε μέσα στα αυτιά μας κάθε νύχτα! Όποτε όταν διαβάζετε για τα παραμυθένια σπίτια των άλλων μην πιστεύετε πάντα πως είναι τεράστια και πολυτελή! Το δικό μας σπίτι μια θάλασσα από αγάπη!
Να κρατάτε τις αναμνήσεις, όχι τα δωμάτια!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved