Νάντια Μπουλέ: Μάζεψε με την κόρη της πορτοκάλια και φράουλες

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της μοιράστηκε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Μάζεψε με την κόρη της πορτοκάλια και φράουλες

Η Νάντια Μπουλέ απολαμβάνει να περνά χρόνο με την κόρη της. Γέννησε το καλοκαίρι του 2021 και τα τελευταία δύο χρόνια η μικρή Σέμελη είναι η πρώτη της προτεραιότητα. Αγαπημένες τους δραστηριότητες η ζωγραφική, οι βόλτες και οι εκδρομές.

Εκδρομή στο χωριό

Με αφορμή το τριήμερο της πρωτομαγιάς η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε στο χωριό και μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με την κόρη της. Στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε την παρακάτω τρυφερή φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CrqiS5lM6eL

Αργότερα, η ηθοποιός μοιράστηκε και άλλα στιγμιότυπα.

«Γεμίσαμε μπαταρίες στο περιβόλι του παππού, μαζεύοντας πορτοκάλια και φράουλες!» έγραψε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ σε ανάρτησή της κάτω από την παρακάτω φωτογραφία.

mpoule-perivoli.jpg

H Nάντια Μπουλέ με την κόρη της.

Η παρουσιάστρια το διάστημα αυτό που απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, έχει ακόμα περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί με ένα άλλο κομμάτι που αγαπά πολύ, το well-being. Η ίδια προσέχει τη διατροφή της, κάνει καθημερινά γυμναστική και μέσα από μία ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει, δίνει συμβουλές, ιδέες για συνταγές και προγράμματα γυμναστικής.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός μοιράζεται συχνά και στιγμιότυπα με την κόρη της, αλλά και σκέψεις που αφορούν τη μητρότητα και όχι μόνο. Με την παρακάτω ανάρτησή της, για παράδειγμα, ποιος γονιός δεν είχε ταυτιστεί;

mpoule.jpg

Η Νάντια Μπουλέ έχει χιούμορ και η ίδια σε ανάρτησή της μερικούς μήνες πριν είχε επίσης γράψει:

«Από τότε που ήρθε, η κοινωνική μου ζωή εξαντλείται στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Και δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

nadia-mpoule-kori-anartisi.jpg

H Νάντια Μπουλέ με την κόρη της το βράδυ κατά τη διάρκεια βόλτας τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved