Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ανακάλυψε τη μαγεία του πύργου εκμάθησης

Το απίθανο Insta Story με την κόρη της Σεμέλη.

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ανακάλυψε τη μαγεία του πύργου εκμάθησης

Νάντια Μπουλέ και Σεμέλη

Τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, η ζωή της Νάντιας Μπουλέ έχει αλλάξει ριζικά. Στις 15 Ιουλίου του 2021 έγινε μαμά φέρνοντας στον την κόρη της, Σεμέλη – Ρωξάνη.

Έκτοτε η ηθοποιός και ο σύντροφος της Γιώργος Ισαακ, ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές με τη μικρή τους.

Η Νάντια Μπουλέ δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες της κόρης της γι' αυτό και εξέπληξε τους διαδικτυακούς της φίλους με το insta story της μικρούλας. Βλέπετε η Σεμέλη έμαθε τη μαγεία που κρύβει ο πύργος εκμάθησης που αγόρασαν οι γονείς της και η μαμά Νάντια, έσπευσε να δημοσιεύσει το τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

nantia-mpoule.JPG

Η Σεμέλη, κόρη της Νάντιας Μπουλέ, ανεβασμένη στον πύργο εκμάθησης.

«Ανακάλυψε τη μαγεία του πύργου. Είναι ήδη 20 λεπτά στον νιπτήρα και πλένει!», έγραψε δείχνοντας τη μικρούλα να βρίσκεται ανεβασμένη στον νεροχύτη και να τον σκουπίζει με ένα βετέξ.

Πύργος εκμάθησης

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο πύργος εκμάθησης βοηθά τα παιδιά να γίνουν πιο ανεξάρτητα. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή έπιπλα montessori και έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τα παιδιά να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες σε ύψος πάγκου.

Έτσι τα παιδιά για παράδειγμα μπορούν να βοηθήσουν στην προετοιμασία του φαγητού, στο πλύσιμο των πιάτων, στο πλύσιμο του προσώπου τους και το βούρτσισμα των δοντιών τους και γενικότερα να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες με τους γονείς τους.

Η μητρότητα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητά της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Νάντια Μπουλέ και στο περιοδικό Hello είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για το ότι ποτέ δεν είχε θέσει ως προτεραιότητα να γίνει μητέρα.

«Δεν είχα θέσει ποτέ ως προτεραιότητα να γίνω μητέρα γιατί είχα ταλαιπωρηθεί από μικρή με διάφορα γυναικολογικά θέματα. Η εγκυμοσύνη μου όμως ήρθε να μου δείξει ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται όταν δεν τα προγραμματίζεις».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved