Νάντια Μπουλέ: Η ανάρτηση για τη Σεμέλη που κάνει κάθε γονιό να ταυτιστεί

Η selfie της Νάντιας Μπουλέ και η ανάρτηση όλο νόημα.

Νάντια Μπουλέ: Η ανάρτηση για τη Σεμέλη που κάνει κάθε γονιό να ταυτιστεί

Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ έγινε μαμά το καλοκαίρι του 2021 και έκτοτε η ζωή της έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Μερικούς μήνες πριν είχε γράψει σε ανάρτησή της με χιούμορ: «Από τότε που ήρθε, η κοινωνική μου ζωή εξαντλείται στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Και δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

nadia-mpoule-kori-anartisi.jpg

H Νάντια Μπουλέ με την κόρη της το βράδυ κατά τη διάρκεια βόλτας τους.

Ακόμα μία αλλαγή περιγράφει η ηθοποιός και σε πρόσφατη ανάρτησή της. Η Νάντια Μπουλέ τραβάει νυσταγμένη μία selfie λίγο μετά τα μεσάνυχτα και γράφει:

«Non stop από τις 7.30 το πρωί. Τουλάχιστον δε θα χρειαστώ ξυπνητήρι, η Σεμέλη το έχει αντικαταστήσει πολύ αποτελεσματικά»

mpoule.jpg

Η αϋπνία και το πρωινό ξύπνημα είναι η καθημερινότητα των περισσότερων γονιών με μικρά παιδιά και σίγουρα πολλοί μαμάδες και μπαμπάδες ταυτίστηκαν με αυτήν την ανάρτηση της ηθοποιού.

Η Σεμέλη πρωταγωνιστεί συχνά στις αναρτήσεις της μαμάς της. Η Νάντια Μπουλέ την έχει απαθανατίσει να παίζει, να παρατηρεί κατά τη διάρκεια της βόλτας, να παίζει στην παιδική χαρά.

https://www.instagram.com/p/Cm4JukSqp_l

Παρόλα αυτά η ηθοποιός προσπαθεί να κάνει πράγματα και για τον εαυτό της όποτε βρίσκει λίγο χρόνο, όπως γυμναστική και meditation.

https://www.instagram.com/p/CnKVqewhVDe

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Νάντια Μπουλέ μοιράζεται συμβουλές για το ευ ζειν, ακόμα και συνταγές για γρήγορα και υγιεινά σνακ και φαγητά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved