Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Μάξιμος έγινε δέκα ετών - Η ανάρτηση στο Instagram

Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο μεγάλος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έγινε για πρώτη φορά μαμά δέκα χρόνια πριν. Σαν χθες το 2013 γεννήθηκε ο Μάξιμος και με αφορμή τα γενέθλιά του η ηθοποιός δημοσίευσε νέες του φωτογραφίες στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στο πιο υπέροχο αγόρι. Το Μαξιμάκι μου» έγραψε.

Στη μία φωτογραφία μαμά και γιος βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο και στην άλλη ποζάρουν σε εξωτερικό χώρο.

Η ηθοποιός είναι μαμά ενός ακόμα αγοριού, του Κίμωνα ο οποίος έγινε τεσσάρων ετών τον περασμένο Μάρτη.

Για τον εορτάζοντα της είχε μιλήσει στην Σίσσυ Χρηστίδου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έναν περίπου μήνα πριν. Τότε είχε πει:

«Ο Μάξιμος είναι ένα πάρα πολύ ευαισθητοποιημένο παιδί. Προβληματίζεται πολύ με εικόνες που βλέπει και για τα ζώα και για την κακοποίηση και γενικά. Είναι πολύ ανήσυχος για όλο αυτό. Δεν μπορεί να συλλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν κακό. Είναι κάτι που το δουλεύουμε και του εξηγώ κι εγώ ότι ένας τρόπος για να το αντιμετωπίσει αυτό κανείς και να αισθανθεί καλύτερα και λιγότερο φοβισμένος και πιο ασφαλής, είναι κρατάει το χέρι άλλων ανθρώπων που μπορούν μαζί να αλλάξουν κάποια πράγματα».

Δείτε το απόσπασμα στο 02.17.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Εκτός από την υποκριτική, ασχολείται και με την μουσική και προσπαθεί να χωρέσει στην καθημερινότητά της όλα όσα θέλει να κάνει. Και το πετυχαίνει.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει για τη σχέση τους:

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση.»

Γενικά η ηθοποιός δεν μασάει τα λόγια της και πάντα οι απαντήσεις της σε συνεντεύξεις της χαρακτηρίζονται από ειλικρίνεια.

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε πει μεταξύ άλλων ότι έχει αυτοάνοσο το οποίο ακόμα δεν ξέρουν τι είναι, ότι κάνει ψυχανάλυση και ότι αν και έχει ανασφάλειες, αισθάνεται καλά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Στην ίδια συνέντευξη για τους γιους της είχε πει:

«Δεν είμαι παραδοσιακή, αλλά αφοσιωμένη μαμά. Ο μεγάλος μου ο γιος ακούει metal και παίζει πιάνο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved